Ti VB Series

produk: ZV-B (0.5 cm3); ZV-B (1.5 cm3); runtuyan ZV-B (3.0 cm3); (SSPQ - P0.5; SSPQ - P1.5; SSPQ - P3.0 ) Distributor Lubrication - Dual-Line Manifold Blok Divider
Kauntungan Produk:
1. Ti 1 nepi ka 8 gajih nyoco outlet pilihan
2. distributor Dual-garis, lubricating gancang ka titik lubrication
3. Gajih lubricating Pangukuran, solusi lubrication ekonomis pikeun alat Anjeun

Kode Sarua Jeung ZV-B & SSPQ-*P:
- ZV-B1 (1SSPQ-*P); ZV-B2 (2SSPQ-*P); ZV-B3 (3SSPQ-*P);ZV-B4 (4SSPQ-*P)
- ZV-B5 (5SSPQ-*P); ZV-B6 (6SSPQ-*P); ZV-B7 (7SSPQ-*P); ZV-B8 (8SSPQ-*P)

Lubrication distributor ZVB, ZV-B (SSPQ-P) dipaké pikeun Max. tekanan nominal 400bar sistem lubrication sentral jeung sedeng gajih atanapi minyak, sakumaha gajih ngadistribusikaeun ka titik lubrication bebas dipencet ku pompa lubrication.
Aya dua jalur suplai anu nganteurkeun gajih atanapi minyak ka tempat pelumasan alternatipna, volume tuang gajih sayogi disaluyukeun sasuai sareng syarat pelumasan anu béda.

Aya 3 jinis pangukuran pelumasan distributor pelumasan ZV-B (SSPQ-P):
1. ZV-B (SSPQ-P) kalawan screw pangukuran: volume grease lubricating teu diwenangkeun pikeun disaluyukeun langsung.
2. ZV-B (SSPQ-P) kalawan indikator gerak: volume lubrication dahar gajih sadia pikeun ngaluyukeun ti enol kana rentang adjustment na, sarta nangtukeun lamun operasi normal tina distributor lubrication ku observasi indikator.
3. ZV-B (SSPQ-P) dilengkepan indikator gerak jeung adjustment switch wates: volume dahar gajih adjustable tina 0 mun rentang na, sarta ngadalikeun status lubrication ku sinyal sensor '.

Kode pesenan Distributor ZV-B Series

HS-ZV-B-3-0.5I
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) Jinis dasar = ZVB; ZV-B runtuyan Lubrication Distribusi divider
(3) Nomer Outlet (Port Feeding) = 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 Pilihan
(4) Jilid Dahar gajih = 0.5 cm3 / 1.5 cm3 / 3.0 cm3
(5) Tipe Pangukuran:
S = ZV-B kalawan screw pangukuran
I = ZV-B kalayan indikator gerak (Pamilihan Normal)
L = ZV-B kalayan indikator gerak sareng adjustment switch wates

Kode pesenan Distributor SSPQ-P Series

HS- 4-SSPQ2-P1.5
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) Nomer Outlet (Port Feeding) = 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 (Tingali Bagan Di handap)
(3) Jinis dasar = SSPQ-P runtuyan Dual Line Lubrication Distribusi divider klep
(4) Tipe Pangukuran:
1 = Kalayan screw pangukuran
2 = Kalayan indikator gerak (Pamilihan Normal)
3= Kalayan indikator gerak sareng adjustment switch wates
(5)  P= Max. Tekanan 400bar (40Mpa)
(6) Jilid Dahar gajih = 0.5 cm3 / 1.5 cm3 / 3.0 cm3 (Tingali Bagan di handap)

modelMax. TekananTekenan NeuteupVolume Per StrokePalabuhan outletNgalengkepan Jeung
SSPQ-P0.5400bar10bar0.5 ml / ternak1-8-Kalayan screw pangukuran

-Kalayan indikator gerak

SSPQ-P1.51.5 ml / és-Kalayan screw pangukuran

-Kalayan indikator gerak

- Ngawatesan adjustment switch

SSPQ-P3.03.0 ml / és1-4-Kalayan indikator gerak

Distributor ZV-B (SSPQ-P) Runtuyan Data Téknis

model:
ZV-B (SSPQ-P) runtuyan Lubrication Distributor
Bahan atah:
- Besi tuang (Pilihan Normal) atanapi baja karbon (Punten konsultasi ka kami)
Outlet dahar:
Hiji (1) palabuhan / dua (2) palabuhan / tilu (3) palabuhan / opat (4) palabuhan
Lima (5) Palabuhan / Genep (6) palabuhan / Tujuh (7) palabuhan / Dalapan (8) palabuhan
Panyambung utama:
G3 / 8
Sambungan Outlet Threaded:
G1 / 4

Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 400bar / 5800psi (Cast beusi)
Tekanan ngamimitian:
Crackin di: 10bar / 14.50psi
Nyaluyukeun aliran ku unggal péngkolan
0.5cm3 ; 1.5 cm3 ; 3.0 cm3
Treatment beungeut:
Séng plated atanapi nikel plated mangga konsultasi kami pikeun sagala sarat husus

Distributor Lubrication ZV-B (SSPQ-P) Fungsi Operasi:

Aya dua spool kerja dina gabungan jero unggal titik lubrication, switching spool na spool adjustment volume, sarta port inlet of spool nu disambungkeun jeung greasing supplying garis 3a, 3b nu pressureurized atanapi unloading tekanan Alternatipna.
Léngkah operasi
1. The gajih atawa minyak dipencet kana pipa 3a ngaliwatan port luhur, mencét switching spool ngalir ka handap ka hareup (The gajih ditinggalkeun di oposisi spool ieu squeezed kana garis 3b), sedengkeun chamber luhur switching spool nyambungkeun ka chamber of volume. spool adjustment
2. spool adjustment volume mana handap maju ku gajih pressurized luhur, gajih ditinggalkeun di handap spool adjustment volume squeezed ka titik lubrication ngaliwatan outlet 6, nu geus rengse siklus mimiti grease lubrication.
3. Nalika pompa lubrication tekenan gajih atanapi minyak kana garis 3b, sarta spool switching sarta spool adjustment volume ngalir ka arah tibalik na, mencét gajih atanapi minyak ka titik lubrication ngaliwatan outlet 5 sarta réngsé lubricating kadua dahar gajih.
4. Garis gajih 5, 6 supplying gajih ka unggal titik lubrication Powered by pompa lubrication disebut dual-garis lubrication distributor.

Lubrication distributor fungsi Z-VB

1. adjustment screw; 2. Indikator gerak; 3a, 3b. Jalur suplai gajih;
4a. Ngalihkeun spool; 4b. spool adjustment volume; 5. garis gajih luhur; 6. Garis gajih handap

Lubrication Distributor ZV-B (SSPQ-P) Runtuyan Pangukuran Tipe

Lubrication distributor Z VB pangukuran sambungan

Lubrication Distributor ZV-B (SSPQ-P) Runtuyan Instalasi Dimensi

Lubrication-distributor-Z-VB-diménsi

Bacaan Sateuacan Operasi Of ZV-B (SSPQ-P) Lubrication Distributor Series

1. Pikeun pamakéan di tempat kalawan lebu badag, kalembaban jeung lingkungan kasar, éta kudu dilengkepan panutup pelindung.

2. distributor lubrication garis ganda ieu pikaresep ngagunakeun métode instalasi paralel dina alat-alat lubrication atawa sistem, nu gajih atanapi pipa suplai minyak jeung distributor bisa disambungkeun di sisi kénca atawa katuhu; Bréh, métode instalasi runtuyan diadopsi.
Dua G3 / 8 screw plugs dina hiji sisi port inlet ditutup, sarta jumlah maksimum sambungan runtuyan teu diwenangkeun pikeun ngaleuwihan dua, lamun perlu, éta bisa dipasang dina tipe paralel.

3. distributor lubrication kalawan screw minyak (seri SSPQ1) teu bisa nyaluyukeun suplai minyak. Ngan gajih atanapi minyak suplai screw kalawan gajih béda atawa indéks minyak bisa dipilih pikeun ngarobah suplai minyak.

4. The distributor jeung alat adjustment indikasi gerak (seri SSPQ2), adjustment tina gajih atawa jumlah suplai minyak, rotasi limiter kudu diputer dina kaayaan dimana rod indikator ieu retracted. Disaluyukeun screw nu nurutkeun pangabutuh sabenerna titik lubrication dina rentang suplai suluh maksimum sarta minimum.

5. Distributor lubrication (seri SSPQ2) kalawan wates stroke switch alat adjustment kedah nyaluyukeun jumlah suplai minyak atawa gajih dina kaayaan dimana rod indikator ieu retracted, tur saluyukeun sakumaha diperlukeun.

6. Nalika jumlah gajih atanapi palabuhan minyak dirobah jadi angka ganjil, nyabut screw antara outlet minyak pakait, sarta meungpeuk outlet minyak henteu kapake ku G1 / 4 screw colokan. Ngaliwatan, gerak maju sareng mundur piston disayogikeun tina outlet minyak.

7. Pikeun betah disassembly, pipa ti distributor ka titik lubrication preferably ngagulung ka 90 ° atawa gabungan tipe ferrule.

8. Beungeut pikeun dipasang kalawan distributor kudu lemes jeung datar, sarta bolts ningkatna teu matak tightened teuing pageuh ulah deformasi salila pamakéan normal.

9. SSPQ1 na SSPQ2 séri tipe lubrication distributor dianjurkeun pikeun dipasang kalawan screw M6 × 50. Beungeut ningkatna SSPQ3 tipe lubrication divider klep kudu dilengkepan 30mm Pad, screw husus M6 × 85 dibereskeun.

Ngungkulan umum tina ZV-B (SSPQ-P) Lubrication Distributor Series

1. The klep divider lubrication teu jalan.
- Pariksa lamun aya wae gajih tekanan atawa minyak dina jalur pipa suplai, naha titik lubrication diblokir, lamun pipa suplai minyak ieu flattened, naha impurity aya dina distributor ngabalukarkeun liang piston ditarik, jsb.

2. Minyak nunjukkeun alat adjustment leaks dina rod indikator.
- Cabut segel minyak. Bisa jadi éta segel aya di stock atawa dipaké pikeun lila atawa ngaleuwihan hawa ambient dieusian. Ganti deui sanggeus idéntifikasi.