produk: Variable Displacement Axial Piston Pump - YCY Series of 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B Pump
Description: Pompa kapindahan variabel sareng santunan tekanan
kapindahan: 10, 25(40), 63(80), 160, 250(400) (ml/r)
tekanan laju: 315bar
Kacepetan Rotasi: 1500r / mnt pikeun 1.25ml / r ka 60 (80), 1000 pikeun 160ml / r ka 400
Bahan utama: Casting beusi, tambaga, baja jsb.
Kualitas diuji: 100% sateuacan kiriman
warna: Opsional, biru biasana
ngaropéa: Sadia, sakumaha per gambar atawa sampel
OEM / ODM: bisa ditarima
Fitur:
1. Variabel kapindahan pompa piston axial kalawan santunan tekanan
2. Pikeun operasi tekanan tinggi nepi ka 315bar
3. Runtuyan 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B pompa

Variabel kapindahan axial YCY pompa piston hidrolik kalayan tekenan anu dikompensasi dirancang pikeun ngadistribusikaeun minyak ku pelat minyak sareng silinder puteran. Kusabab struktur kasatimbangan hidrostatik antara plat minyak jeung silinder pompa, jadi dibandingkeun tipe séjén numput, éta boga struktur basajan, ukuran leutik, efisiensi tinggi, hirup layanan deui, beurat hampang, kapasitas timer priming kuat. YCY pompa piston hidrolik téh lolobana lumaku pikeun mesin hidrolik, forging industri, industri smelting, rékayasa, pertambangan jeung mesin sejen, sarta sistem transmisi hidrolik sejen tur éta gampang pikeun mulasara, biasana ngan saukur ngaganti kit pompa, kayaning piston atawa plat minyak. parusahaan urang nawarkeun sagala bagian tina pompa salaku diobral-sanggeus jasa.

YCY Series Variable kapindahan axial pompa piston hidrolik nyaéta tekanan tinggi hidrolik dikompensasi pompa minyak variabel kapindahan, nu mangrupakeun wangun tekanan ku pompa sorangan, kontrol otomatis. Saperti ditémbongkeun di luhur-tekanan luhur aliran minyak ngaliwatan saluran (a), (b), (c), asupkeun cangkang variabel tina Inferior Vena (d) sahingga ngaliwatan saluran (e) masing-masing kana saluran (f) jeung ( h). Lamun gaya spring leuwih gede ti saluran (f), kana servo piston hidrolik aréa dorong ring handap, lajeng minyak sanggeus (h) kana rongga (g), pikeun ngamajukeun piston variabel ngalir ka handap, aliran pompa ngaronjat. . Sabalikna, nalika tekanan pompa hidrolik piston axial overcomes gaya cinyusu, lajeng piston servo pindah ka luhur jeung blocking aksés (h), jadi (g) chamber minyak ku (i) relief nu, waktos pindah piston aliran pompa variabel nurun. .

Mesen Code of YCY hidrolik Axial Piston Pompa Series

variabel-kapindahan-axial-piston-pompa-YCY-info

Dimensi instalasi of YCY hidrolik Axial Piston Pompa Series

variabel-kapindahan-axial-piston-pompa-YCY-dimensi