WBZ Series Horizontal Power Gear Pompa Unit

barang: WBZ Horizontal Instalasi Lubrication Gear Pompa Unit
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 0.63 Mpa
2. 8 Runtuyan pompa gear, 4 motor listrik pikeun pilihan
3. Pompa gear kualitas luhur sarta Pilihan motor, mastikeun nguji sanggeus assembly

WBZ horisontal Lubrication Gear pompa Unit Bubuka

WBZ runtuyan unit pompa gear lubrication kakuatan horizontal sadia pikeun pamakéan dina sistem lubrication minyak, alat-alat lubrication sedeng minyak atawa sistem transmisi hidrolik. Ieu bisa dipaké salaku Unit pompa pikeun conveying minyak lubricating atawa salaku sumber kakuatan pikeun lubrication sistem, alat-alat atawa sistem hidrolik.

Unit pompa gear pelumasan kakuatan horizontal WBZ ogé tiasa dianggo pikeun ngaleupaskeun média cair pelumas non-korosif, sayogi pikeun pelumas industri atanapi minyak hidrolik kalayan kelas viskositas N22 dugi ka N46 (sarua sareng ISO VG22 ka VG460).

WBZ Horizontal Gear Pump Unit Ordering Code & Data Téknis

HS-WBZ-16-1.1*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) wbz = Unit Pompa Gear Instalasi Horizontal
(3) Gear Pump Laju Aliran = 16 L/min. (Tingali tabél di handap)
(4) Daya Motor Listrik = 1.1Kw (Tingali tabél di handap)
(5) Kanggo Inpormasi Salajengna

modelTekanan Nominal
(MPa)
Pompa GirListrik Unpadbeurat

(kg)

modelNominal (Aliran/mnt)Nyeuseup

(Mm)

modelKakuatan (KW)Rotasi (r / mnt)
WBZ-62.5CB-B66500Y80L-4-B30.55145045
WBZ-10CB-B1010
WBZ-16CB-B1616Y90L-4-B31.155
WBZ-25CB-B252556
WBZ-40CB-B4040Y100L1-4-B32.280
WBZ-63CB-B6363100
WBZ-100CB-B100100Y112M-4-B34118
WBZ-125CB-B125125146

WBZ Horizontal Lubrication Gear Pump Unit Ukuran Umum:

WBZ Series Horizontal Power Gear Pompa Unit Dimensi

modelLL1L2L3ABB1B2≈CHH1≈H2H3H4hdd1d2
WBZ-631426558801201657935951251002875G3 / 8 ″G3 / 8 ″12
WBZ-1032665
WBZ-164463707627310160220155501302401284330109G3 / 4 ″G3 / 4 ″15
WBZ-2545484
WBZ-4049840592253602152501805514226515250116G1 ″G3 / 4 ″15
WBZ-63510104
WBZ-10062050011927430260300210651723551856040140G1 / 4 ″G1 ″15
WBZ-125628126