VOE-Minyak-Air-Lubrication-klep-Distributor

barang: VOE Progressive Minyak Air Lubrication klep 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 60bar, tekanan cracking 15 ~ 20bar
2. palabuhan outlet tina 2 ~ 10 No.
3. Ukuran leutik jeung kinerja bursa panas badag

The VOE minyak kutang klep lubrication hawa sarta divider minyak hawa diwangun ku dua atawa leuwih divider kutang jeung klep campuran atawa salaku divider a, g dina divider sanggeus alokasi kuantitatif, ngaliwatan hawa dikomprés kontinyu kana titik lubrication.

Klep pelumasan hawa minyak kutang VOE sareng pamisah minyak hawa bakal tiasa nyaluyukeun jumlah kaluaran minyak dina unggal titik. Screw adjustment hawa tiasa nyaluyukeun aliran hawa dina unggal titik. Lamun teu perlu minyak, colokan screw bisa meungpeuk chamber ieu.
VOE-Minyak-Air-Lubrication-klep-Prinsip

Punten parios gambar di handap ieu pikeun ngajelaskeun prinsip kerjana:
Gambar 1: Henteu aya gajih dina pipa suplai
Gambar 2: gajih ngalir kana pipa suplai pressurize gajih dina chamber katuhu piston ka titik lubrication.
Gambar 3: Tekanan dina pipa suplai unloaded, chamber of piston pinuh ku lubricating gajih deui.
VOE-Minyak-Air-Lubrication-klep-karya-Prinsip

Mesen Code of VOE Minyak Air Lubrication klep Series

HS-SORA2*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) SORA = Klep Lubrication Air Air Progressive Minyak sareng Pembagi Minyak Hawa
(3) Port Outlet No. (Ték Bagan di handap)
(4) Kanggo Inpormasi Salajengna

VOE Minyak Air Lubrication klep Distributor Émbaran Téknis

modelNyampur. Tekanankapindahan / Per Port jeung WaktosTekanan RetakKomprési HawaKonsumsi hawaPort outlet
VOE-260bar0.12 mL15-20bar3-5bar20 L / mnt2
VOE-44
VOE-66
 VOE-88
VOE-1010

VOE Progressive Minyak Air Lubrication klep Diménsi

VOE Progressive Minyak Air Lubrication klep Diménsi

1. Imah klep; 2. Distributor; 3. Outlet port G1 / 8 Threaded; 4. Inlet Port G1 / 4 Threaded; 5. Hawa Inlet G1 / 4 Threaded; 6. Tekanan hawa adjustment screw; 7. Screw Colokkeun (Pikeun inlet Minyak di hiji sisi)

modelHenteudimensibeurat 
kg
AB
VOE-2250360.4
VOE-4486720.7
VOE-661221081.0
VOE-881581441.4
VOE-10101941801.7