FL Air Panas Exchanger

barang: glfGLB Minyak Panas Exchanger 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 0.63 ~ 1.6 Mpa
2. aréa cooling badag nepi ka 200m2
3. dimensi baku sarta gampang ngagantian

Tube exchanger panas lolobana dipaké pikeun industri metalurgi, pertambangan, semén, kakuatan, industri lampu, kadaharan, kimia, kertas jeung séktor industri lianna, dilengkepan dina minyak lubricating jeung sistem hidrolik dina sistem hidrolik pikeun sistem lubrication minyak ipis.

GL-Series-Minyak-Cooling,-Tube-Tipe-Panas-Tukar-BatinGLF, GLB Tube heat exchanger ningkat kana desain kana standar JB / T7356-94, produk pikeun metalurgi, pertambangan, industri ringan, kakuatan, kimia sareng séktor industri sanésna tina alat Pelumas minyak, stasiun hidrolik sareng alat hidrolik, kerja termal. minyak leuwih tiis kana suhu diperlukeun; hawa operasi cooler ≤100 ℃, tekanan kerja ≤1.6MPa, tekanan kerja umum ≤ 1MPa; produk ieu leutik, beurat hampang, GLF Tube heat exchanger jeung tambaga finned tube, koefisien bursa panas> 300kcal/m2·h · ℃; tipe GLB ngagunakeun bulistir (lampu) tube, koefisien bursa panas> 200kcal/m2· h · ℃.

Prinsip Kerja GLF, Penukar Panas Minyak GLB
Tubular oil cooler utamana ku panutup tukang, cangkang, panutup tukang jeung alat cooling sareng komponenana lianna. Cangkang nyaéta struktur pipa baja seamless sareng dua flanges dilas kana tubing sareng tubing. Dina cangkang jeung colokan tube, dipaké pikeun curhat akumulasi hawa dina awak, minyak, cai. Alat cooling utamana diwangun ku tabung mindahkeun panas
Piring tabung, pelat tabung ngambang, partisi, baffles sareng komponenana sanésna. Tungtung pipa dilegaan sareng dibereskeun kana pelat tabung tetep sareng pelat tabung ngambang dina dua sisi. tabung maneuh
Piring sareng flange perumahan penukar panas minyak diamankeun babarengan, sedengkeun pelat tabung ngambang sacara bébas dipasang dina perumahan. Ieu ngaleungitkeun pangaruh suhu dina ékspansi termal tina penukar panas. Boh baffle sareng baffle ditingkatkeun transfer panas.
The GLF, GLB exchanger panas minyak ngagunakeun mulang ganda, sarta cai cooling ngalir ti pipa inlet ka chamber cai balik lajeng ngalir ka tukang sapanjang pipa cooling. Cai nyerep panas anu dileupaskeun tina sisi minyak saatos volume, tabung dipiceun ku awak.

GLF, GLB Minyak Panas Exchanger Dianggo:

  • cooler kudu dipasang dina loop-tekanan low misah atawa tekanan circuit sistem low, instalasi kudu tightened segel.
  • Médiana kotor, saméméh asup ka cooler kudu dilengkepan saringan.
  • Awal karya, kudu nengetan nempatkeun cooler jeung sistem hawa, nu aksés munggaran ka sedeng tiis lajeng laun kana sedeng panas pikeun ngahontal kasaimbangan panas, ulah "overheating" jeung stress termal.
  • Tekanan sedeng cooling kedah kirang ti sedeng cooling.
  • Médium cooling pikeun cai kudu dipilih cai tawar bersih, pilihan seawater atawa media sejenna nalika mesen parentah.
  • Usum tiis kudu dipaké pikeun ngeureunkeun sedeng cooler nempatkeun net.
  • Biasa (kira-kira sataun) dina cooler pikeun ngabersihan, nyabut skala minyak. Pastikeun yén segel dina kaayaan alus. Jeung test sealing, 1.6MPa test hidrolik 30 menit tanpa leakage.

Mesen Code Of GL Minyak Panas Exchanger Series

HS-GLFQ1-1.20.63*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2)GL = Minyak Panas Exchanger, Tube Cooler
(3) F = Kalayan tabung sirip; B Tabung bulistir
(4) runtuyan No. = Q1; Q2; Q3;? Q4; Q5; Q6; Q7
(5) Area permukaan cooling (Ték Bagan di handap)
(6) Tekanan Nominal (Ték Bagan di handap)
(7) No. Jalur Tube: Omit= Jalur Tube Ganda; U = Jalur Opat Tube
(8) Instalasi Type: Ngaleungitkeun = Tipe Horizontal; V= Jenis tangtung
(9) Inpormasi salajengna

Émbaran Téknis Exchanger Panas Minyak GL

modelTekanan (MPa)Wewengkon Cooling (m2)Performance Exchanger panas
Kelas Viskositas Sedengliang

Tém.

cai

Tém.

Minyak Tem. handapLeungitna tekanan

MPa

Rasio Aliran Minyak vs. CaiKoéfisién Exchange Panas
K
kkal/m2· h · ℃
minyakcai
GLFQ10.63

1

1.6

0.40.60.811.2---N10055
± 1
≤30≥8≤0.1≤0.051:1> 300
GLFQ21.31.72.12.633.6--
GLFQ34567891011
GLFQ41315171921232527
GLFQ53034374144475054
GLFQ65560657075808590
GLBQ30.63

1

4567----N46050
± 1
1:1.5> 200
GLBQ41216202428---
GLBQ53540455060---
GLBQ680100120-----
GLBQ7160200------

GLFQ Minyak Panas Exchanger Dimensi

GLFQ-Seri-Minyak-Cooling-diménsi
modelLCL1H1H2D1D2C1C2BL2L3tn-d3d1d2beurat
(kg)
GLFQ1-0.4/*
GLFQ1-0.6/*
GLFQ1-0.8/*
GLFQ1-1.0/*
GLFQ1-1.2/*
370
540
660
810
940
240
405
532
665
805
676068789252102132115145
310
435
570
715
24-f11G1G3 / 48
10
12
13
15
GLFQ2-1.3/*
GLFQ2-1.7/*
GLFQ2-2.1/*
GLFQ2-2.6/*
GLFQ2-3.0/*
GLFQ2-3.5/*
560
690
820
960
1110
1270
375
500
635
775
925
1085
98859312013778145175172225
350
485
630
780
935
24-f11G1G119
21
25
29
32
36
GLFQ3-4.0/*
GLFQ3-5.0/*
GLFQ3-6.0/*
GLFQ3-7.0/*
840
990
1140
1310
570
720
870
1040
152125158168238110170210245380
530
680
850
104-f15G1 / 2G1 / 474
77
85
90
GLFQ3-8.0/*
GLFQ3-9.0/*
GLFQ3-10/*
GLFQ3-11/*
1470
1630
1800
1980
1200
1360
1530
1710
1521251581682381101702102451010
1170
1340
1520
104-f15G2G1 1 / 296
105
110
118
GLFQ4-13/*
GLFQ4-15/*
1340
1500
985
1145
197160208219305140270320318745
905
124-f19G2G2152
164
GLFQ4-17/*
GLFQ4-19/*
GLFQ4-21/*
GLFQ4-23/*
GLFQ4-25/*
GLFQ4-27/*
1660
1830
2010
2180
2360
2530
1305
1475
1655
1825
2005
2175
1971602082193051402703203181065
1235
1415
1585
1765
1935
124-f19G2G2175
188
200
213
225
GLFQ5-30/*
GLFQ5-34/*
GLFQ5-37/*
GLFQ5-41/*
GLFQ5-44/*
GLFQ5-47/*
GLFQ5-51/*
GLFQ5-54/*
1932
2152
2322
2542
2712
2872
3092
3262
1570
1790
1960
2180
2350
2510
2730
2900
2022002342733551802803203271320
1540
1710
1930
2100
2260
2480
2650
124-f23G2G2 1 / 2-
-
-
-
-
-
-
-
GLFQ6-55/*
GLFQ6-60/*
GLFQ6-65/*
GLFQ6-70/*
GLFQ6-75/*
GLFQ6-80/*
GLFQ6-85/*
GLFQ6-90/*
2272
2452
2632
2812
2992
3172
3352
3532
1860
2040
2220
2400
2580
2760
2940
3120
2272302843254102003003903621590
1770
1950
2130
2310
2490
2670
2850
124-f23G2 1 / 2G3-
-
-
-
-
-
-
-

GLBQ Minyak Panas Exchanger Dimensi

GLBQ-Seri-Minyak-Cooling-diménsi
modelLCL1H1H2D1D2C1C2BL2L3D3D4n-d1n-d2nb×lDN1DN2beurat
kg
GLBQ3-4/**11656822651902102193101402002903674851001004-
Φ18
4-Φ184-20 × 283232143
GLBQ3-5/**1465982785168
GLBQ3-6/**17651282108511040184
GLBQ3-7/**206515121385220
GLBQ4-12/**15558603452622623254352003003704976601451456565319
GLBQ4-16/**196013651065380
GLBQ4-20/**237017751475440
GLBQ4-24/**2780217535018851608-
Φ17.5
4-20 × 3080505
GLBQ4-28/**319025852295566
GLBQ4-35/**2480169250031531342653523530052070012321801808-Φ18100100698
GLBQ4-40/**275019621502766
GLBQ4-45/**302022025157251772210817
GLBQ4-50/**329024722042125900
GLBQ4-60/**3830301225821027
GLBQ4-80/**3160201570050043461678036075093593515552952958-
Φ22
8-Φ234-25 × 322002001617
GLBQ4-100/**3760261521551890
GLBQ4-120/**4360321527552163

GLBQ-V Minyak Panas Exchanger Dimensi

GLBQ-Seri-Minyak-Cooling-diménsi
modelLCL1C1HD1D2D3DND4n-d1n-d2beurat
kg
GLLQ5-35 / * * L26101692470150315426640590801606-Φ304-Φ18734
GLLQ5-40 / * * L28801962802
GLLQ5-45 / * * L312022021001808-Φ18853
GLLQ5-50 / * * L33902472936
GLLQ5-60 / * * L393030121063
GLLQ6-80 / * * L3255201570523550066107510151252106-Φ401670
GLLQ6-100 / * * L385526151943
GLLQ6-120 / * * L445532151502408-Φ232215
GLLQ7-160 / * * L33202010715602820121011502768
GLLQ7-200 / * * L397026602003340