FL Air Panas Exchanger

barang: LC Minyak, Cai Panas Exchanger 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 1.6 Mpa
2. aréa cooling badag nepi ka 10m2
3. Ukuran leutik jeung kinerja bursa panas badag

LC Series tube cooler, exchanger panas dina téhnologi canggih domestik jeung luar nagri komprehensif dina dasar desain sorangan jeung pabrik produk anyar, kalawan ukuran leutik, aréa dissipation panas badag, hirup panjang, pisan gampang pangropéa, merenah, dipercaya jeung saterusna. .

LC Series tube cooler téh lolobana cocog pikeun cooling dina sistem lubrication minyak ipis jeung sistem hidrolik di metallurgy, pertambangan, electromechanical, industri lampu, tékstil, kadaharan jeung séktor industri lianna.

Mesen Code Of LC tube cooler Series

HS-LC1-0.4LG*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2)LC = Minyak Panas Exchanger, Tube Cooler
(3) runtuyan No.  
(4) Area permukaan cooling (Ték Bagan di handap)
(5) Sambungan Jalur Cai: L = Tipe Utas
(6) minyak Sambungan Jalur: F= Sambungan Flange; G= Sambungan Utas
(7) Inpormasi salajengna

LC tube cooler, Émbaran Téknis Exchanger Panas Minyak

modelWewengkon cooling
(m2)
Tekanan (MPa)Pagawean Tem.
(°C)
Tekanan Turun (MPa)Viskositas sedengMinyak - Rasio Aliran CaiKoéfisién Transfer Panas
W / m2 · K
minyakcai
LC10.4 ~ 3.5≤1.6≤100≤0.1≤0.0520 ~ 3001:1≥320
LC26 ~ 10
LC1.0 ~ 5

 

LC Minyak Panas Exchanger Dimensi

LC-Tube-Cooler-Diménsi
modelABCDMFG
LC1-0.4L/LOT3962404088.5152G1G3 / 4
LC1-0.6L/LOT5614054088.5152G1G3 / 4
LC1-0.8L/LOT6885324088.5152G1G3 / 4
LC1-1.0L/LOT8216654088.5152G1G3 / 4
LC1-1.2L/LOT9618054088.5152G1G3 / 4
LC1-1.3L/LOT56137480133218G1G1
LC1-1.7L/LOT68750080133218G1G1
LC1-2.1L/LOT82163480133218G1G1
LC1-2.6L/LOT96377680133218G1G1
LC1-3.0L/LOT111392680133218G1G1
LC1-3.5L/LOT1271108480133218G1G1
LC-1.0L/L36716080133218G1G1
LC-1.6L/L54734080133218G1G1
LC-2.5L/L74754080133218G1G1
LC-3.2L/L91771080133218G1G1
LC-4.0L/L111791080133218G1G1
LC-5.0L/L1271106480133218G1G1
LC2-6.0L/LOT1090870128219309G2G1 / 2
LC2-7.2L/LOT12601040128219309G2G1 / 2
LC2-8.5L/LOT13021280128219309G2G1 / 2
LC2-10L/LOT17501530128219309G2G1 ”/ 2