barang: TLR, VTLG Air Lubrication Pergaulan klep, divider
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 0.6 Mpa dina hawa jeung sistem lubrication minyak
2. port outlet ti No.: 2 ~ 8
3. kinerja kerja stabil, aliran cairan dipercaya

TLR, VTLG runtuyan minyak hawa lubrication Pergaulan valves dividers minyak hawa anu mindeng dipaké dina baja jeung industri logam non-ferrous, rupa-rupa panas tur tiis rolling ngagiling, mesin leveling, mesin straightening, ngagiling rod kawat, mesin casting kontinyu, mesin sintering. , sarta gear kabuka, gear box, sagala jinis ranté conveyor, mesin grinding, lokomotif lagu, mesin industri lampu, mesin tékstil, mesin percetakan, mesin bahan wangunan jeung mesin port.

Aya dua jinis klep campuran pelumasan hawa minyak, séri TLR biasana dianggo dina pra-distribusi, anu ogé tiasa dianggo nyalira, divider minyak hawa séri VTLG dianggo salaku tujuan pre-distribusi.
TLR, séri VTLG tina klep campuran pelumasan hawa minyak dirancang pikeun tekanan nominal 0.6MPa dina hawa sareng sistem pelumasan minyak, nyaéta pikeun ngangkut tina campuran minyak minyak sareng gas anu diangkut merata ka sababaraha titik lubrication.

Kode pesenan TLR, VTLG Air Oil Divider Series

HS-TLR / VTLG4-8/6*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) TLR/VTLG = TLR Series atanapi VTLG Series Minyak Air Lubrication Pergaulan valves jeung Air Minyak Dividers
(3) Port Outlet No. (Ték Bagan di handap)
(4) Diaméterna Inlet Port (Ték Bagan di handap)
(5) Diaméterna Outlet Port (Ték Bagan di handap)
(6) Inpormasi salajengna

TLR, VTLG Air Minyak Divider Émbaran Téknis

modeltekenan hawaOutlet Minyak Udara No.Diaméter Pipa InletDiaméterna Outlet Pipa
TLR3 ~ 6Bar2, 3, 4, 5, 6, 7, 88, 106
VTLG3 ~ 6Bar2, 3, 4, 5, 6,12, 14, 188, 10

 

TLR Air Minyak Divider 2 ~ 5 No

LC-Tube-Cooler-Diménsi

Ukuran Plat Instalasi:

modelHLmodelHL
TLR28056TLR68096
TLR38066TLR780106
TLR48076TLR880116
TLR58086

VTLG Air Minyak divider 2 ~ 6 Nos

LC-Tube-Cooler-Diménsi

Ukuran Plat Instalasi:

modelHLmodelHL
VTLG210074VTLG5100134
VTLG310094VTLG6100154
VTLG4100114