Terminal Tekenan Control runtuyan YKQ-SB

barang: YKQ-SB Terminal Tekenan Control 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 100bar ~ 400bar pikeun pilihan
2. tegangan sadia 220VAC
3. Ganda tekanan gauge jeung indikator

YKQ-SB kontrol tekanan terminal dipaké pikeun gajih sistem lubrication terpusat, dipasang dina tungtung pipa utama pikeun pariksa tekanan kerja di garis utama, nalika tekanan pipa utama ngahontal tekanan presetting tina nilai, kotak kontrol listrik bakal tiasa ngirim sinyal listrik, ngadalikeun arah. klep atawa ngawas operasi sistem lubrication.

Mesen Code Of Terminal Tekenan Control YKQ-SB

HS-YKQ-105-SB*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YKQ = Kontrol Tekanan Terminal
(3) Runtuyan Indikator (Tingali bagan di handap)
(4) Kanggo Inpormasi Salajengna

Terminal Tekenan Control YKQ-SB Series Data Téknis

modelMax. Tekanantekenan gaweVoltaseubeurat
YKQ-105-SB10Mpa10 5% Mpa-220VAC1.5kgs
YKQ-205-SB20Mpa20 5% Mpa
YKQ-320-SB31.5Mpa31.5 5% Mpa
YKQ-405-SB40Mpa40 5% Mpa

 

Terminal Tekenan Control YKQ-SB Series Dimensi

Terminal Tekenan Control YKQ-SB Dimensi