SWCQ-Double-Silinder-Magnétik-Core-Filter

barang: SWCQ Double Silinder bolong Magnetic Core Filter
Kauntungan Produk: 
1. Maks. operasi 6.3bar
2. Nyaring aréa ti 0.31m2~13.50m2
3.Filter ukuran tina 50mm ~ 300mm

 

SWCQ silinder ganda filter inti magnét cocog pikeun tekanan nominal 0.63MPa sistem lubrication minyak, dipaké pikeun nyaring najis kokotor dina minyak lubricating, alatan inti internal, jadi bisa nyerep partikel ferromagnetic (partikel bisa ngaliwatan filter nu) pikeun ngahindarkeun ngagem prématur pasangan gesekan mékanis; dina pagelaran téh punjul ti filter umum; ogé dibagi kana dua golongan cartridges filter sarta tilu arah komposisi genep klep, dianggo hiji karya tube, cadangan tube, bisa dihontal tanpa stopping switch tube filter, pikeun ngahontal tujuan sistem lubrication bisa jalan terus.

Prinsip Kerja Saringan Inti Magnétik Silinder Ganda SWCQ:

  1. SWCQ silinder ganda filter core magnét diwangun ku dua grup alat filter sarta klep genep arah, karya normal, grup alat filter nempatkeun kana operasi, grup lianna ieu ditutup klep cadangan.
  2. The klep-tipe genep arah klep pikeun manual, prosés gawé, neukteuk off alat filter cadangan, disambungkeun kana karya alat filter, klep ngabogaan pass a, ngan tanda, tekanan kerja ≤ 0.6MPa teu tiasa Eureun.
  3. Alat filter pikeun dua grup, grup gawé, grup cadangan. Dina karya alat filter merlukeun beberesih pangropéa, Anjeun bisa ngamimitian grup sejen tina alat filter cadang kana karya, tanpa mangaruhan karya normal tina filter nu.
    SLQ-Double-Minyak-Grease-Filter-simbol

SWCQ Ganda Silinder Magnétik Core Filter Dianggo:

  1. Nalika bédana tekanan impor sareng ékspor ≥ 0.05mpa kedah janten alat saringan pikeun ngeureunkeun damel, nyabut blok saringan pikeun ngabersihan (kalebet silinder).
  2. Nalika akurasi filter teu bisa minuhan sarat, alat filter eureun ngajalankeun, ngaganti filter nu.
  3. Filter geus ngajalankeun, teu bébas ngahurungkeun klep nu.

Kode pesenan SWCQ Ganda Silinder Magnét Core Filter Series

HS-SWCQ-50*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) SWCQ = Ganda Silinder Magnét Core Filter
(3) Ukuran Filter (Tingali bagan di handap)
(4) Kanggo Inpormasi Salajengna

SLQSWCQ Double Silinder Magnetic Core Filter Data Téknis

modelukuran
DN
(Mm)
saringan
wewengkon
(m2)
Viskositas kinematis (cSt)beurat
(kg)
46

 

68100150460
Saringan Fineness (mm)
0.080.120.080.120.080.120.080.120.080.12
Saringan Fineness (mm)
SWCQ-50500.31485116044779325056510725669160136
SWCQ-65650.5282019607601340400955180434106250165
SWCQ-80800.8313203100120021506301533288695170400220
SWCQ-1001001.311990475018403230100023104361050267630275
SWCQ-1251252.8033408000210054201686389073017104501000680
SWCQ-1501503.305000120004650813025205840109426606791600818
SWCQ-2002006.0092642214085681511446201078820344908125428981185
SWCQ-2502509.401451334686134232367872381690131867689196445401422
SWCQ-30030013.50208444981519278340061039524273457311043282165202580

SWCQ Double Silinder Magnetic Core Filter Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions
modelUkuran DNABB1bb1Cd2d3H
SWCQ-50504593251301820170260240660
SWCQ-65654743401402020170260240810
SWCQ-80805293671452020180350300820
SWCQ-10010055038116022201803503001000
SWCQ-12512577949416524202206005501340
SWCQ-15015081753319024302206005501460
SWCQ-20020093861323024302603506001500
SWCQ-250250103467626026302607006401600
SWCQ-3003001288814290263026010009001720
modelH1H2hdd1Ukuran Flange Pikeun Inlet na Oulet
DNDD1nd2d3
SWCQ-504807017019G1 / 250160125418M16
SWCQ-656307020019G1 / 265180145418M16
SWCQ-806207022019G1 / 280195160418M16
SWCQ-1007807025019G1 / 2100215180818M16
SWCQ-125106010030019G1 / 2125245210818M16
SWCQ-150112010034024G1 / 2150280240823M20
SWCQ-200112012042024G1 / 2200335295823M20
SWCQ-250119012050024G1 / 22503903501223M20
SWCQ-300112012057024G1 / 23004404001223M20