Klep Campuran Pelumasan Minyak AVE

barang: Distributor Udara Minyak SMX-YQ
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi minyak kirang ti 100Bar,
2. Sababaraha elemen tengah pikeun volume dahar béda
3. Hiji atawa dua palabuhan outlet pikeun pilihan

distributor hawa minyak SMX-YQ anu superimposed ku modular single-line dividers kutang jeung distributor. Aya hiji inlet, dua palabuhan inlet hawa, 3 nepi ka 16 palabuhan outlet minyak jeung hawa. Lumaku pikeun sistem pelumasan minyak sareng hawa binér tunggal sareng sistem pelumasan dua-garis - minyak kutang sareng hawa.

SMX-YQ Minyak + Hawa Pamakéan Distributor

  1. Distributor hawa minyak SMX-YQ kedah dianggo dina kaayaan lingkungan dina kaayaan sedeng.
  2. Antarbeungeut hawa dikomprés kedah sareng sistem minyak sareng hawa khusus sambungan pipa jaringan hawa dikomprés, dilarang pisan sareng asal anu teu dipikanyaho tina sambungan jalur suplai hawa, ku kituna pikeun ngahindarkeun kacilakaan.
  3. Pamasangan distributor hawa minyak SMX-YQ kudu dibikeun prioritas pikeun dina kaayaan kerja alus, parobahan suhu leutik, media non-corrosive bagian kapangaruhan, pernah diwenangkeun pikeun masang dina lila ku radiasi suhu luhur kali baking.
  4. Jumlah palabuhan outlet tina distributor hawa minyak SMX-YQ kudu dirobah, mangga nanya ka kami parentah, atawa konsultasi kami langsung.

Kode pesenan SMX YQ Minyak Air Lubrication Distributor Series

HS-SMX-3(08S+16T+24T)-YQ*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) SMX = SMX YQ Minyak Air Lubrication Distributor
(3) Nomer Bagéan Distributor
(4) Jenis Piston = 04, 08, 16, 24, 32, 40 (Cék Bagan Di handap)
(5) Minyak jeung Air Tipe Distributor
(6) Kanggo Inpormasi Salajengna

SMX-YQ Minyak Hawa lubrication distributor Sejenna téknis

modelTekanan Minyaktekenan hawaJenis PistonMinyak Dahar Volume
 (ml/stroke)
Port outlet
SMX*-YQ<100 Bar2 ~ 8 bar04T0.042
04S0.081
08T0.082
08S0.161
16T0.162
16S0.321
24T0.242
24S0.481
32T0.322
32S0.641
40T0.42
40S0.81

SMX-YQ Minyak Air Lubrication Pergaulan Klep Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions