SLQ-Double-Minyak-Grease-Filter

barang: SLQ Ganda Minyak Gajih Filter
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 6bar
2. Nyaring aréa ti 0.082cm2 ~ 3.30 cm2
3. tank ganda pikeun siklus nyaring 24Hs digawé sadia

SLQ Double saringan gajih minyak cocog pikeun tekanan nominal 0.6MP dina sistem lubrication minyak, kalawan ngaleupaskeun pangotor dina minyak lubricating ka titik lubrication tina minyak pikeun ngahontal fungsi bersih, leutik keur sakabeh, nu leuwih gede pikeun kombinasi nu, masing-masing, ku dua group filter cartridge jeung tilu arah komposisi klep genep arah, dianggo hiji karya tube, cadangan tube, bisa dihontal tanpa switching switch filter cartridge pikeun ngahontal tujuan sistem lubrication kontinyu.

Prinsip Kerja Saringan Minyak Ganda SLQ:

  1. SLQ Double filter gajih minyak diwangun ku hiji klep genep arah sarta dua grup alat filter, disimpen dina outlet pompa na cooler hareup, karya normal, grup alat filter jeung grup lianna ditutup ku klep sakumaha stand-by aplikasi. .
  2. The klep-tipe genep arah klep nyaéta operasi manual bari prosés gawé, neukteuk off alat filter sayaga disambungkeun kana karya alat filter, bagean luhur klep, ngan tanda, dina karya pikeun tekanan ≤ 6kgf / cm2 tiasa non-stop commutation.
  3. Alat saringan dirarancang salaku dua kelompok, sakelompok padamelan, anu sanés mangrupikeun suku cadang. Dina karya alat filter perlu cleaned nalika beberesih, Anjeun bisa ngamimitian set sejen tina alat filter cadang, tanpa mangaruhan karya normal tina host teh.
  4. Lambang saringan gajih minyak ganda SLQ:SLQ-Double-Minyak-Grease-Filter-simbol

Parentah Pikeun Ngagunakeun SLQ Double Oil Grease Filter:

1. Nalika inlet filter sarta bédana tekanan outlet ≥ 0.5kgf / cm2, nunjukkeun yén alat filter geus diblokir ku pangotor mékanis, kudu promptly cleaned atawa ngaganti filter nu, silinder filter ogé kudu cleaned.
2. Dina karya normal tina saringan, bédana tekanan inlet na outlet port kedah ≤ 0.035mpa.

Kode pesenan Seri Saringan Minyak Minyak SLQ

HS-SLQ-40*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) SLQ = SLQ Ganda Minyak Gajih Filter runtuyan
(3) Ukuran Filter (Tingali bagan di handap)
(4) Kanggo Inpormasi Salajengna

SLQ Ganda Minyak Gajih Filter Data Téknis

modelukuran
DN
(Mm)
Max.
tekenan
saringan
wewengkon
(m2)
Viskositas kinematis (cSt)beurat
(kg)
28466789326
Saringan Fineness (mm)
0.080.120.080.120.080.120.080.120.080.12
Saringan Fineness (mm)
SLQ-32320.6MPa0.0821303101202126316128.568.718.748.881.7
SLQ-40400.2133079030554016038472.317548125115
SLQ-50500.314851160447793250565106.525669160203.8
SLQ-65650.5282019607601340400955180434106250288
SLQ-80800.83313203100120021506301533288695170400346
SLQ-1001001.311990475018403230100023104361050267630468
SLQ-1251252.20334080003100542016803890730177045010001038.5
SLQ-1501503.3050001200046508130252058401094266067916001185
Viskositas (OE)46.391244

SLQ Double Minyak gajih Filter Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions
modelUkuran (DN)ABB1B2Cd1D3D4H
SLQ-3232140250186154344G3 / 8 ″--145
SLQ-4040165265222184410--180
SLQ-5050190165--693G1 / 2 ″330280355
SLQ-6565200170--713374300395
SLQ-8080220202--830G3 / 4 ″374320500
SLQ-100100250202--895442400610
SLQ-125125260240--1200G1 ″755600640
SLQ-150150300240--1200755600860
modelH1LL1hUkuran Flange of Inlet sareng Outlet
D1D2bdn
SLQ-32440397386201351007818184
SLQ-4051548044714511085
SLQ-508001023-16012510020
SLQ-658601097-180145120
SLQ-809901202-195160135228
SLQ-10011901337-215180155
SLQ-12512701955-3024521018524
SLQ-15015301955-28024021023