Unsur Pompa SKF

barang: Unsur Pompa SKF
Kauntungan Produk:
1. elemen pompa pikeun SKF lubrication grease pompa
2. Standar threaded pikeun gampang ngagantian, 1 taun jaminan kawates
3. Justru kabugaran unsur pompa, mastikeun nguji saméméh pangiriman

SKF Pump Unsur Bubuka

elemen pompa SKF dirancang pikeun ngaganti unsur SKF lubrication pompa gajih, sakumaha keur ngagantian jeung perawatan pompa.

Unsur pompa dipaké pikeun nganteurkeun pelumas ka unggal titik lubrication atanapi ngadistribusikaeun gajih atanapi minyak ka unggal pipa lubrication. Aya sababaraha elemen pompa laju aliran béda jeung dua rupa elemen pompa SKF kalawan spring piston balik atawa tanpa spring jeung kalawan posisi piston disetir.

Elemen pompa SKF sareng cinyusu mangrupikeun unsur standar anu paling sering dipilih dina seueur aplikasi anu tiasa dianggo, tapi tanpa cinyusu sareng piston posisi anu didorong dianggo pikeun lingkungan anu tiasa dianggo pisan, sapertos tiis teuing (Nurunkeun ka -30 °C). atawa kaayaan lubrication viskositas tinggi

SKF Pompa Unsur Mesen Code

HS-SKPPEL-M*
(1)(2)(3)(4)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) SKPPEL = SKF Unsur Ngompa
(3) M Utas = M20x1.5
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

SKF Pompa Unsur Dimensi

Dimensi SKF Pompa Unsur