Klep Progresif - Klep Pembagi Lubrication

Runtuyan klep kutang disebut ogé distributor divider. Aranjeunna eupan pelumas diperlukeun titik sarta beroperasi dina runtuyan tangtu elemen lubrication. Jumlah nu tangtu minyak lubricating atawa gajih bisa dispensed hiji-hiji ti gajih atanapi outlet minyak dina urutan dieusian tur dikirimkeun ka titik lubrication.

Aya unsur terpadu jeung blok struktur salaku tipe runtuyan klep kutang jeung distributor divider, nu bisa dipilih nurutkeun operasi sabenerna struktur béda jeung kombinasi béda. Daur atawa dahar lubrication deukeut-sinambung bisa dihontal, indikator gawé configurable bakal tiasa nembongkeun kaayaan kerja sistem lubrication urang.

Single Line Pangukuran Alat Injectors

HL -1 Injector, Alat Pangukuran Garis Tunggal

  • Desain standar pikeun ngagantian gampang
  • Max. tekanan gawé 24Mpa / 240bar
  • 45 # baja karbon kakuatan tinggi
    Tingali Rincian >>> 
Klep Progresif - Divider Lubrication

SSV Progressive klep - Lubrication Divider

  • 6 ~ 24 Outlet pikeun pilihan
  • Max. tekanan gawé 35Mpa / 350bar
  • 45 # baja karbon kakuatan tinggi
    Tingali Rincian >>> 
Runtuyan Progressive klep KM, KJ, KL

KM, KJ, KL Lubrication Distributor

  • 3 Model pikeun pilihan kerja anu béda
  • Max. tekanan gawé 7Mpa ~ 210Mpa
  • Rupa-rupa volume dahar pikeun operasi pilihan
    Tingali Rincian >>> 
lubrication-distributor-bagéan-psq

Distributor Lubrication PSQ

  • Distributor blok segmen, 0.15 ~ 20mL / siklus
  • Max. tekanan gawé nepi ka 10Mpa (100bar)
  • Nomer ruas ti 3 dugi ka 6 pcs. pilihan
    Tingali Rincian >>> 
lubrication-progresif-distributor-lv-jpq-l

LV, JPQ-L Lubrication Distributor

  • Garis progresif, 0.16mL / siklus
  • Max. tekanan gawé nepi ka 20Mpa (200bar)
  • palabuhan outlet ti 6v ka 12 No. pilihan
    Tingali Rincian >>> 
progresif-lubrication-distributor-jpq-seri

JPQ Lubrication Distributor

  • Pasokan garis progresif, 0.08 ~ 4.8mL / siklus
  • Max. tekanan gawé nepi ka 20Mpa (200bar)
  • Volume dahar gajih béda pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
Distributor kutang ZP-A, ZP-B Series

ZP-A, ZP-B Lubrication Distributor

  • 7 Laju polumeu pikeun pilihan
  • 6 ~ 20 angka palabuhan outlet pikeun pilihan
  • Diaméter pipa Ø4mm ~ Ø12mm
    Tingali Rincian >>>