Runtuyan Progressive klep KM, KJ, KL

produk: KM, KJ, KL runtuyan distributor lubrication kutang
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 210bar / 3045psi.
2. Tilu Jenis runtuyan, nyoco volume ti 0.082 mun 4.920 pilihan
3. Adat dipénta 3-8 bagéan tengah aya pilihan

Data Téknis Distributor KJ / KM / KL Lube Di handap:

Runtuyan klep divider kutang of kJ, KM, KL dipaké pikeun titik multi-lubrication, volume dahar gajih béda, gajih dahar remen sistem lubrication sentral, runtuyan klep kutang sadia pikeun milih volume béda bagéan tengah pikeun cocog rupa volume syarat gajih.

Aya tilu bagian diwangun ku runtuyan kJ divider kutang kJ, KM, KL, unggal suplai sirah luhur, blok tungtung jeung 3-8 pilihan bagean tengah nu kombinasi custom sakumaha per sarat volume dahar gajih na angka outlet. Outlet gajih aya di kadua sisi séri klep progresif, sareng aya klep cek dipasang dina unggal ruas tengah pikeun nyegah tekanan cadangan anu disababkeun ku aliran gajih anu parah, kalayan leres, sacara efektif ngalumasi.

Kode pemesanan KM, KJ, KL Series

KM / KJ / KL-3(15T+25T2C+30S)
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)

(1) model = Runtuyan Progressive Divider klep KM, KJ, KL Series
(2) Jumlah Segmen Tengah= 3 ~ 8 No. Pilihan
(3) Jenis piston = 5 ~ 150 pilihan
(4), (5), (6) Jenis outlet:
T= Tipe dasar: Dua outlet di unggal sisi blok bagean tengah
S= Hiji outlet, volume gajih ganda, katuhu atawa sisi kénca outlet gajih pilihan
CL =  Stop kontak katuhu wungkul, saluran kénca nyambung ka bagean salajengna
RC = Outlet kénca wungkul, saluran katuhu nyambung ka bagean salajengna
2C= Taya outlet, saluran kénca jeung katuhu nyambung ka bagean salajengna langsung
(7) Ngaleungitkeun = Tanpa aksésori nanaon
KR = Kalayan pin indikator posisi
LS = Kalawan switch wates listrik & pin Indikator
(8) Ngaleungitkeun = Tanpa aksésori nanaon
P= Kalayan indikator over-pressure, P1 / 8 atanapi P1 / 4
V= Kalayan klep relief tekanan, V1 / 8 atanapi V1 / 4

KM,-KJ,-KL-Unsur katerangan

Indikator Over-tekanan

Indikator tekanan leuwih dipasang dina outlet preparatory distributor lubrication ieu, nalika titik lubrication atawa pipa diblokir sarta tekanan naék saluhureun nilai tekanan presetting, piston indikator bakal manjangkeun rada. Teras alat atanapi sistem pelumasan bakal ngirim sinyal, mastikeun dimana piston indikator diperpanjang, bagian atanapi bagian anu diblokir tiasa langsung dipendakan.

KM,-KJ,-KL indikator overpressure
KM, -KJ, -KL leuwih formulir indikator tekanan

Tekanan Relief klep

The klep relief tekanan dipasang dina outlet preparatory of lubrication distributor, dimana lingkungan goréng jeung gajih atawa minyak gampang meunang ka diblokir. Nalika titik lubrication atanapi pipa diblokir sarta tekanan naék abnormally saluareun nilai tekanan presetting, mangka gajih atawa minyak bakal mudal tina klep relief tekanan, sarta titik mudal teh titik gagalna diblokir.
Klep relief tekanan ngan lumaku ngan pikeun bagian kerja kontinyu, teu kudu mangaruhan kana distributor lubrication séjén atawa dividers.

KM,-KJ,-KL klep relief tekanan
KM,-KJ,-KL Bentuk klep relief tekanan

Runtuyan Progressive Divider klep KM Data Téknis

modelSeri KM
Jenis piston10S15T15S20T20S25T25S30T30S35T35S
Aliran pelumas
(m3/stroke)
0.3280.2460.4920.3280.6560.4130.8200.4920.9840.5741.148
Nomer outlet12121212121
Max. tekenan21MPa / 10MPa

Runtuyan Progressive divider klep kJ Data Téknis

modelruntuyan KJ
Jenis piston5T5S10T10S15T15S10T
Aliran pelumas
(m3/stroke)
0.0820.1640.1640.3280.2460.4920.164
Nomer outlet2121212
Max. tekenan14MPa / 7MPa

Runtuyan Progressive Divider klep KL Data Téknis

modelSéri KL
Jenis piston25T25S50T50S75T75S100T100S125T125S150T150S
Aliran pelumas
(m3/stroke)
0.4100.8200.8201.6401.2302.4601.6403.2802.0504.1002.4604.920
Nomer outlet212121212121
Max. tekenan21MPa / 10MPa

Runtuyan Progressive Divider Valve KM, KJ, KL Fungsi Operasi:

Runtuyan-progresif-klep-KM,-KJ,-KL-kerja-prinsip

Gajih ngalir kana port suplai ku tekanan pompa lubrication, pikeun ngamajukeun piston A, B, sarta aksi C dina arah panah. The piston A, B, rongga kénca handapeun aksi tina tekanan minyak dina bit katuhu, piston C dibereskeun chamber katuhu kana tekanan, gajih mimiti pindah ka kénca.

The gajih pelumas nyorong piston C ngalir ka kénca, chamber kénca outlet tekanan gajih pelumas ku piping éksternal ka No.1 dikirim ka titik lubrication.
The lubricate minyak kana piston B chamber katuhu nalika piston C ngalir ka wates kénca.

Runtuyan-progresif-klep-KM,-KJ,-KL-kerja-prinsip
Runtuyan-progresif-klep-KM,-KJ,-KL-kerja-prinsip

The gajih ngalir nyorong piston B move ka kénca, chamber kénca tekanan minyak pelumas ka outlet No.2 ngaliwatan pipa éksternal pikeun ngirim ka titik lubrication. Minyak pelumas dipencet kana piston A chamber katuhu, nalika piston B pindah ka wates kénca.

The gajih ngalir nyorong piston B move ka kénca, chamber kénca tekanan minyak pelumas ka outlet No.2 ngaliwatan piping éksternal pikeun ngirim ka titik lubrication. Minyak lubricate kana piston A chamber katuhu, nalika piston B pindah ka wates kénca.

Runtuyan-progresif-klep-KM,-KJ,-KL-kerja-prinsip
Runtuyan-progresif-klep-KM,-KJ,-KL-kerja-prinsip

Minyak pelumas ngalir nyorong piston C ngalir ka katuhu, chamber katuhu tekanan gajih ka outlet No.4 ngaliwatan piping éksternal pikeun ngirim ka titik lubrication. Minyak lubricate kana piston B kamar kénca nalika piston C pindah ka wates katuhu.

The pelumas ngalir nyorong piston B ngalir ka katuhu, chamber katuhu tekanan gajih ka outlet No.5 ngaliwatan piping éksternal pikeun ngirim ka titik lubrication. Minyak lubricate kana piston A chamber kénca nalika piston B pindah ka wates katuhu.

Runtuyan-progresif-klep-KM,-KJ,-KL-kerja-prinsip
Runtuyan-progresif-klep-KM,-KJ,-KL-kerja-prinsip

Minyak pelumas ngalir nyorong piston pindah ka katuhu, chamber katuhu outlet tekanan pelumas, pipa éksternal pikeun ngirim ka No.6 ka titik lubrication. Nalika piston A pindah ka wates katuhu pikeun mulang ka kaayaan awal, nuluykeun ngulang Peta luhur.

Runtuyan Progressive Divider klep KM Instalasi Dimensi

Runtuyan-progresif-divider-klep-KM-diménsi
modelLapisan nos.ABCUtas inletÉntér benangMax. palabuhan outletbeurat
IME
KM-313183.1101.1112RC 1/8RC 1/862.9kgs
KM -4141103.512213383.5kgs
KM -5151123.9142.4153104.0kgs
KM -6161144.3162.8173124.6kgs
KM -7171164.7183.2194145.2kgs
KM -8181185.1203.6214165.7kgs

Runtuyan Progressive Divider klep kJ Instalasi Dimensi

Runtuyan-progresif-divider-klep-kJ-diménsi
modelLapisan nos.ABCUtas inletÉntér benangMax. palabuhan outletbeurat
IME
KJ-313167.68791.1RC 1/8RC 1/861.3kgs
KJ -414185.2105.2108.781.5kgs
KJ -5151102.8122.8126.3101.8kgs
KJ -6161120.4140.4143.9122.0kgs
KJ -7171138158161.5142.3kgs
KJ -8181155.6175.6179.1162.5kgs

Runtuyan Progressive Divider klep KL Dimensi Instalasi

Runtuyan-progresif-divider-klep-KL-diménsi
modelLapisan nos.ABCUtas inletÉntér benangMax. palabuhan outletbeurat
IME
KL-3131125.6141.6168RC 3/8RC 1/4611.1kgs
Tabuh -4141154170196813.3kgs
Tabuh -5151182.4198.42251015.5kgs
Tabuh -6161210.8226.82531217.7kgs
Tabuh -7171239.2225.22821419.9kgs
Tabuh -8181267.6283.663101622.2kgs