Klep Campuran Pelumasan Minyak AVE

barang: QHQ-J Minyak Air Lubrication Pergaulan klep
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi tekanan inlet 10Mpa
2. Air jeung minyak mixer kalawan 4 ~ 12 palabuhan outlet
3. Tes ketat sareng tiasa dipercaya dina sistem pelumasan

QHQ-J minyak pelumasan hawa klep campur jeung minyak hawa mixer divider dijieunna tina baja alloy karbon sedeng salaku distributor gajih kutang jeung bahan alloy aluminium salaku minyak jeung hawa campur klep, kalawan hiji inlet, hiji port inlet, sarta 4 nepi ka 12 minyak jeung outlet hawa. palabuhan. Utamana lumaku pikeun single-line dua-tahap minyak jeung sistem lubrication hawa atawa dua-garis - minyak kutang jeung sistem lubrication hawa.

QHQ-J Minyak Air Lubrication Pergaulan klep Dianggo:

  1. Kedah dianggo dina lingkungan kerja dina kaayaan sedeng.
  2. Antarbeungeut hawa dikomprés kudu jeung minyak jeung hawa Sistim dedicated sambungan pipa jaringan hawa dikomprés, mastikeun dilarang jeung asal kanyahoan séjén tina sambungan jalur suplai hawa, ku kituna ulah kacilakaan.
  3. Posisi pamasangan klep campuran minyak sareng hawa pikeun masihan prioritas kana kaayaan pamasangan dina kaayaan kerja, parobahan suhu dina bagian-bagian alit, sareng henteu kantos diidinan dipasang di daérah suhu luhur atanapi kaayaan korosi lingkungan.
  4. Mastikeun dilarang pikeun ngarobah jumlah outlet, teu kudu make minyak jeung palabuhan hawa kudu ngahubungan kami saméméh ngarobah éta.

Mesen Code of QHQ-J Minyak Air Lubrication Pergaulan klep Series

HS-QHQ-J4A1*
(1)(2)(3)(4) (5)(6)(7)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) QHQ = Minyak Air Lubrication Pergaulan klep
(3) J= Max. Tekanan 100 bar
(4) Outlet Port No. = 4; 6; 8; 10; 12
(5) Minyak Dahar Volume / Port: A = 0.08mL; B = 0.16 ml
(6)  Volume Dahar hawa / Port: 1= 19L/min ; 2 = 30L/min
(7) Kanggo Inpormasi Salajengna

SMX-YQ Minyak Hawa lubrication distributor Sejenna téknis

modelTekanan Minyaktekenan hawaJenis PistonMinyak Dahar Volume
 (ml/stroke)
Port outlet
SMX*-YQ<100 Bar2 ~ 8 bar04T0.042
04S0.081
08T0.082
08S0.161
16T0.162
16S0.321
24T0.242
24S0.481
32T0.322
32S0.641
40T0.42
40S0.81

SMX-YQ Minyak Air Lubrication Pergaulan Klep Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions
modelQHQ-J4 ×£QHQ-J6 ×£QHQ-J8 ×£QHQ-J10 ×£QHQ-J12 ×£
A597693110127
B7390107124141