Klep Progresif - Klep Pembagi Lubrication

Runtuyan klep progresif - klep divider lubrication dirancang kalayan hiji garis utama, lubricate ditransfer ku pompa lubrication. Minyak pelumasan atanapi oli nyuntik ka unggal titik sarat dina hiji-hiji ngalangkungan gerakan piston klep pembagi kutang.
Mangga parios file PDF tina SSV Series di handap:

Klep divider kutang SSV6

SSV6 Progressive Divider klep

  • baja karbon kakuatan tinggi dijieun
  • Diuji sacara ketat pikeun ngotoran bocor batin
  • Alus galvanization hideung pikeun nolak korosi
    Tingali Rincian >>> 
Klep Progresif SSV8

SSV8 Progressive Divider klep

  • 8 palabuhan outlet, dimensi baku
  • Diuji sacara ketat pikeun ngotoran bocor batin
  • Alus galvanization hideung pikeun nolak korosi
    Tingali Rincian >>> 
Grease Divider klep SSV10

SSV10 Progressive Divider klep

  • 10 palabuhan outlet, dimensi baku
  • 4mm & 6mm Tube ukuran sambungan
  • Alus galvanization hideung pikeun nolak korosi
    Tingali Rincian >>> 
Klep Progresif SSV12

SSV12 Progressive Divider klep

  • 12 palabuhan outlet, dimensi baku
  • 4mm & 6mm Tube ukuran sambungan
  • 45# baja karbon kakuatan tinggi, hirup layanan stabil
    Tingali Rincian >>> 
Bearing Lubrication klep SSV14

SSV14 Progressive Divider klep

  • 14 palabuhan outlet, dimensi baku
  • Karya dipercaya dina kaayaan operasi goréng
  • 45# baja karbon kakuatan tinggi nepi ka 35Mpa
    Tingali Rincian >>>