Progresif Lubrication Distributor JPQ Series

produk: JPQ Progressive Lubrication Distributor
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 20Mpa / 200bar
2. 3 ~ 8 No. bagéan sadia sakumaha per sarat volume gajih béda
3. Tilu rupa runtuyan, sababaraha volume laju aliran pikeun pilihan

Progressive Lubrication distributor runtuyan JPQ nyaeta grease lubrication distributor, kutang lubrication divider dijieunna tina baja karbon tinggi diwangun ku luhur, bagean tungtung na 3-8pcs. Salaku bagéan tengah pikeun opsional sakumaha per volume dahar gajih béda jeung jumlah sarat outlet gajih.
Salian spésifikasi volume gajih minimum séri distributor lubrication kutang JPQ (kaasup outlet tunggal jeung ganda), unggal ruas séjén boga bakal bisa dilengkepan indikator siklus.

Distributor Pelumasan Progresif Operasi Siri JPQ:
1. Hiji reciprocating piston stroke di bagean tengah salaku hiji siklus dahar gajih, hiji siklus lengkep distributor JPQ réngsé salaku stroke piston di unggal blok tengah, jumlah tina jumlah siklus per Unit waktu pikeun sakabéh bagéan tengah distributor. JPQ nyaéta frékuénsi operasi.
2. Suhu lingkungan gawé -30 ~ +80 ℃.
3. Pamakéan média séri distributor lubrication kutang JPQ pikeun penetrasi congcot teu kurang ti 290 (25 ℃, 150g) 1 / 10m m, akurasi filtration teu kurang ti 100μm tina gajih atawa viskositas teu kurang ti 17c S t , precision teu kurang ti 25μm minyak lubricating.

Mesen Code Of Progressive Lubrication Distributor JPQ Series

JPQ-1-3(8T, 24T, 32S…)*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Dasar Series = Progressive Lubrication Distributor JPQ Series
(2) Seri No.: = 1
(3) Bagéan Tengah URANG.: = 3 ~ 8 PCS. pikeun pilihan
(4) Kodeu Bagéan Tengah = Pariksa bagan di handap
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Progresif Lubrication Distributor JPQ Series Data Téknis

modelJPQ1JPQ2JPQ3
Max. Tekanan20Mpa
Abdi. Tekanan0.7Mpa1.2Mpa
Max. Frékuénsi200waktos / mnt180
Bagéan Tengah8T 8S16T 16S40T 40S
16T 16S24T 24S80T 80S
24T 24S32T 32S120T 120S
-40T 40S160T 160S
48T 48S200T 200S
56T 56S240T 240S
Ségmén Tengah Series8T8S16T16S24T24S32T32S40T40S48T48S
Volume Outlet Per Sik.(ml)0.080.160.160.320.240.480.320.640.400.800.480.96
Outlet No.212121212121
Bagéan Tengah56T56S80T80S120T120S160T160S200T200S240T240S
Volume Outlet Per Sik.(ml)0.561.120.801.601.202.401.603.202004.002.404.80
Outlet No.212121212121

Distributor Lubrication Progresif JPQ 1 Dimensi instalasi

Progressive Lubrication Distributor JPQ 1 dimensi

Distributor Lubrication Progresif JPQ 2 Dimensi instalasi

Progressive Lubrication Distributor JPQ 2 dimensi

Distributor Lubrication Progresif JPQ 3 Dimensi instalasi

Progressive Lubrication Distributor JPQ 3 dimensi
modelPertengahan. Bagéan No.ABbeurat
JPQ138771kgs 1.3
JPQ1410488.5kgs 1.6
JPQ15122106kgs 1.8
JPQ16139.5123.5kgs 2.1
JPQ17157141kgs 2.3
JPQ18174.5158.5kgs 2.6
JPQ2310286kgs 2.2
JPQ24122.5106.5kgs 2.6
JPQ25143127kgs 3.1
JPQ26163.5147.5kgs 3.5
JPQ27184168kgs 4.0
JPQ28204.5188.5kgs 4.4
JPQ33142126kgs 9.8
JPQ34170.5154.5kgs 11.8
JPQ35199183kgs 13.7
JPQ36227.5211.5kgs 15.7
JPQ37256240kgs 17.6
JPQ38284.5268.5kgs 19.6