barang: Indikator Tekanan YKQ 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 10bar ~ 400bar
2. tegangan sadia: 220VAC
3. respon sénsitip kana sinyal tekanan, operasi dipercaya

YKQ Indikator tekanan dipaké pikeun gajih Sistim lubrication terpusat, dipasang di hareup atawa tungtung pipa utama pikeun pariksa kaayaan tekanan jero pipa utama, nalika tekanan pipe utama ngahontal nilai presetting, kotak kontrol listrik ngirimkeun sinyal listrik, kontrol arah. klep pikeun pindah atawa ngawas operasi sistem lubrication.

Indikator Tekanan YKQ tiasa tiasa nyaluyukeun nilai tekanan prasetél ku nyaluyukeun posisi colokan saatos dicabut sareng nut konci luhur. Saatos adjustment, nut konci luhur kudu ngaco pageuh deui.

Urutan Kodeu Indikator Tekanan runtuyan YKQ

HS-YKQ-105*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YKQ = Tekanan Indikator runtuyan YKQ
(3) Runtuyan Indikator (Tingali bagan di handap)
(4) Kanggo Inpormasi Salajengna

Tekenan Indikator YKQ runtuyan Data Téknis

modelMaks. TekananTekanan OperasiVoltaseubeurat
YKQ-10510Mpa10 5% Mpa-220VAC1.5kg
YKQ-20520Mpa20 5% Mpa
YKQ-32031.5Mpa31.5 5% Mpa
YKQ-40540Mpa40 5% Mpa

Indikator tekanan YKQ runtuyan Dimensi

Tekanan-Indikator-YKQ-seri-diménsi