Klep Kontrol tekanan YKF, DR

barang: YKF-L31; 32 Jeung DR -33; 43 Runtuyan kontrol tekanan 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan nepi ka 20Mpa / bar
2. Dilengkepan klep arah dina sistem lubrication pikeun ngaronjatkeun tekanan
3. Leuwih alus pikeun dua tahap Sistim distribution gajih lubrication, operasi tekanan dipercaya

Klep kontrol tekanan YKF, runtuyan DR nyaeta gajih, klep kontrol tekanan minyak ieu dilengkepan klep arah hidrolik atawa tekanan dioperasikeun klep dina garis dual Sistim lubrication terpusat pikeun ngaronjatkeun tekanan dina pipe lubrication, sarta diwenangkeun pikeun manjangkeun panjang pipa suplai, dina urutan. éta distributor gajih bisa diatur centrally, leuwih bisa dipake dipercaya, manjangkeun rentang lubricating of grease atawa minyak, bari gampang pikeun mempermudah karya inspeksi poean.

Klep kontrol tekanan YKF, runtuyan DR téh leuwih cocog pikeun sebaran sekundér dina sistem lubrication, nu ngaronjatkeun distributor primér tina gajih atawa tekanan minyak, meh bisa ulang disadiakeun pikeun sebaran gajih kadua.

Klep Kontrol tekanan YK, Operasi DR.
1. Dina arah panah dina 1 méteran jeung pipa jeung ékspor klep balik hidrolik atawa klep kontrol tekanan kana port minyak disambungkeun.
2. Dua YKF-L31-tipe valves kontrol tekanan sarta YHF-L1type hidrolik klep kontrol arah dipaké dina kombinasi, kudu salah sahiji kontrol tekanan klep kontrol panganteur garis A jeung kontrol tekanan kontrol klep kontrol sambungan pipe B sejen disambungkeun kalayan a pipah.
3. YKF-L31 x2 na YHF-L1x1 hidrolik kontrol arah kombinasi klep; YKF-L32x1 na YHF-L2x1 klep kontrol arah hidrolik atawa kombinasi klep kontrol tekanan YKF-L4.
4. Nalika suplai minyak, tekanan inlet P1 sarta tekanan outlet P2 (klep hidrolik atawa tekanan kontrol klep set tekanan) hubungan ieu: P1 = 3P2-P3.

Kode pesenan klep kontrol tekanan YKF, DR Series

HS-YKF-L31*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YKF = Tekanan Control klep YKF, runtuyan DR
(3) L = Maks. tekanan 200 bar
(4) Rasio tekanan 
(5) Inlet / Outlet Port No. = 220ml/min. ; 455ml / mnt. (Tingali bagan di handap)
(6) * = Kanggo inpo nu salajengna

Tekenan Control klep YKF / Data Téknis DR

modelMax.
tekenan
Rasio tekananInlet / Outlet No.Leungitna Aliranbeurat
nu anyarsaméméhna
YKF-L31DR-3320Mpa3: 1 (Asupkeun: Outlet)12mL200Kgs
YKF-L32DR-4320Mpa20.8mL238Kgs

Klep Kontrol tekanan YK, Dimensi Instalasi DR

Klep Kontrol tekanan dimensi YKFDR