Tekenan Control Pindah klep YZF, PV

barang: YZF-L4, PV-2E Klep Kontrol Tekanan \ 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan nepi ka 20Mpa / 200bar
2. adjustment tekanan sadia tina 3Mpa ~ 6Mpa
3. Sénsitip kana respon tekanan, switching gancang jeung operasi dipercaya

Kontrol tekanan klep switch YZF-L4, séri PV-2E nyaéta kontrol tekanan, dua pipa switching, klep gajih, nyaéta alat pikeun mindahkeun transmisi mékanis kana sinyal listrik ku sinyal tekanan diferensial, lolobana dipaké dina tipe tungtung gajih sistem lubrication sentral. tur dipasang dina tungtung gajih utama / pipa suplai minyak.

Nalika tekanan dina tungtung pipa suplai utama ngaleuwihan tekanan presetting tina klep kontrol tekanan switch YZF-L4, runtuyan PV-2E, klep bakal ngirim sinyal ka kabinét listrik kontrol, anu solenoid arah klep pikeun ngahontal dua gajih / suplai minyak Alternatipna, klep switch kontrol tekanan ieu ngirimkeun sinyal neuleu, bisa dipercaya, tekanan presetting bisa disaluyukeun dina rentang nu tangtu.

klep kontrol tekanan YZF-L4, PV-2E runtuyan Operasi:
1. The klep kontrol tekanan kudu dipasang dina tungtung gajih utama / pipa suplai minyak dina tipe terminal sistem pelumasan.
2. A distributor gajih kudu dipasang sanggeus anjeunna klep kontrol tekanan, supados gajih dina klep bakal bisa diropéa.
3. The distributor sanggeus klep kontrol tekanan, ti awak pikeun nyambung jeung gauge tekanan masang konektor jero tur konektor majalengka.
4. Saluyukeun screw katuhu-dibikeun set tekanan handap, sarta kénca diputer pikeun set tekanan tinggi.

Kode pesenan Tekanan Control Pindah klep YZF / PV Series

HS-YZF (PV)-L4*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YZF = Tekanan Control Pindah klep YZF, runtuyan PV
(3) L = Maks. tekanan 20Mpa / 200bar
(4) Tekanan prasetél = 4Mpa / 40bar
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Tekenan Control Pindah klep YZF, PV Series Data Téknis

modelMax. TekananTekenan AturTekanan Adj.Aliran LeungitnaPendek. Beurat
Ref. KodeuKode saméméhna
YZF-L4PV-2E20Mpa4Mpa3 ~ 6Mpa1.5mLkgs 8.2

Catetan: (NLGI0 # -2 #) ngabogaan gelar penetrasi congcot 265 nepi ka 385 (25C, 150 g) 1/10 mm dipaké salaku medium.

Tekanan Control Pindah klep YZF, PV Instalasi Dimensi

Tekanan Control Pindah klep YZF, PV dimensi