Pompa pelumasan minyak ZB-H (DB-N)

produk:ZB-H (DB-N) Grease Lubrication Pump - Progressive Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Opat jilid lubricating ti 0 ~ 90ml / mnt.
2. Beurat tugas motor dilengkepan, layanan panjang tur kirang biaya pangropéa
3. Gancang jeung dipercaya operasi lubricating. Kalayan atanapi henteu nganggo karanjang opsional.

Kode Sarua Jeung ZB-H & ZB-N:
ZB-H25 (DB-N25); ZB-H45 (DB-N45); ZB-H50 (DB-N50); ZB-H90 (DB-N90)

Pompa lubrication minyak ZB-H (DB-N) lolobana dilengkepan sistem lubrication sentral pikeun alat-alat mesin. The ZB-H (DB-N) grease lubrication pompa sadia pikeun sistem lubrication sentral kalawan frékuénsi lubricating low, supplying ka 50 titik lubrication handap, sarta max. tekanan gawé téh 315bar.

Pompa lubrication minyak mibanda kamampuhan pikeun mindahkeun gajih atawa minyak langsung ka unggal titik lubricating atawa ngaliwatan runtuyan SSV klep kutang. Pompa lubrication biasana dilengkepan kana mesin pikeun Metalurgi, Pertambangan, Palabuhan, Transportasi, Konstruksi & Equipment lianna.

Kode pesenan Pompa Lubrication Minyak ZB-H

ZB-H25*
(1)(2)(3)(4)

(1) Minyak Lubrication Pompa Tipe = runtuyan ZB
(2) H = Maks. Tekanan 31.5Mpa/315Bar/4567.50Psi
(3)Jilid Dahar gajih = 0 ~ 25ml / mnt., 0 ~ 45ml / mnt., 0 ~ 50ml / mnt., 0 ~ 90ml / mnt.
(4) Inpormasi salajengna

Minyak Lubrication pompa ZB-H Data Téknis

model:
Pompa lubrication minyak ZB-H (DB-N) Series
Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 315bar / 4567.50psi (Cast beusi)
Daya Motor:
0.37kW

Tegangan Motor:
380V
Tangki gajih:
30L
Volume dahar gajih:  
0~25ml/min., 0~45ml/min., 0~50ml/min., 0~90ml/min.

Data Téknis Pompa Lubrication Minyak ZB-H (DB-N) Series:

modelMax. tekenanJilid tankmotor teganganmotor dayaJilid Daharbeurat
ZB-H25315bar30L380V0.37kW0 ~ 25ml / mnt.37Kgs
ZB-H45315bar30L380V0.37kW0 ~ 45ml / mnt.39Kgs
ZB-H50315bar30L380V0.37kW0 ~ 50ml / mnt.37Kgs
ZB-H90315bar30L380V0.37kW0 ~ 90ml / mnt.39Kgs

 

Catetan:
1. The minyak lubrication pompa ZB-H (DB-N) sadia pikeun digitus dina posisi gawé kalawan suhu normal, kirang lebu jeung gampang greasing keusikan.
2. Gajih kudu ditambahkeun ngaliwatan ngeusian inlet na pressurized ku pompa lubricating listrik, teu allowable pikeun nambahkeun sedeng wae tanpa processing nyaring.
3. Kawat listrik kudu disambungkeun kana motor tina pompa lubrication minyak sakumaha per rotasi motor, sagala rotasi ngabalikeun ieu dipeungpeuk.
4. Langkung lubricating injectors sadia, nu tambahan non-maké injector bakal bisa disegel ku M20x1.5 colokan.

Pompa pelumasan minyak ZB-H (DB-N) Simbol Operasi:

Pompa lubrication minyak ZB-H (DB-N) simbol

Pompa lubrication minyak ZB-H (DB-N) Dimensi instalasi

Pompa lubrication minyak ZB-H (DB-N) dimensi instalasi simbol