barang: GZQ Indikator Aliran gajih 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 6.3Bar
2. Ukuran ti 10mm ka 25mm
3. adjustment laju aliran sadia

GZQ Lubricating indikator aliran gajih dipaké pikeun lubricating minyak Sistim lubrication terpusat pikeun niténan aliran lubricating ka titik lubrication tur nyaluyukeun suplai minyak. viskositas sedeng lumaku tina indikator aliran gajih GZQ nyaeta kelas N22 ~ N460. Jeung sistem piping kudu disambungkeun nurutkeun dibekelan tina port inlet na port outlet, sarta kudu dipasang vertikal.

Industri Hudsun nyayogikeun séri GZQ - SS anu didamel tina stainless steel pikeun kaayaan kerja khusus, sapertos anu dianggo dina industri kimia, alat-alat basisir, alat-alat pelumasan pikeun pengiriman barang, lingkungan kerja sedeng cai, kaayaan kerja keras anu sanés pikeun ngajagaan alat sareng alat pelumasan anu sanés.

Kode pesenan GZQ Grease Aliran Indikator Series

HS-GZQ-10C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) GZQ = Minyak Lubricating Aliran Indikator GZQ Series
(3) ukuran (Punten parios bagan di handap)
(4) Bahan Utama:
C=
Perumahan Dijieunna tina Casting Beusi
S= Perumahan Dijieunna tina Stainless Steel
(5) Kanggo Inpormasi Salajengna

Minyak Lubricating Aliran Indikator GZQ Series Data Téknis Jeung Dimensi

GZQ-Lubricating-Aliran-Indikator-Diménsi
modelukuranMax. TekanandDBCbHH1Sbeurat
GZQ-1010mm0.63MPa / 6.3BarG3/8"655835321445321.4kg
GZQ-1515mmG1/2"6558353214245321.4kg
GZQ-2020mmG3/4"8060283815060412.2kg
GZQ-2525mmG1 ″8060283815060412.1kg