Klep gajih - Klep Lubrication, Klep gajih / Minyak

Kami nyayogikeun rupa-rupa klep gajih sareng sagala jinis klep pikeun alat pelumasan.

Klep gajih mangrupikeun bagian sareng alat anu dilengkepan dina alat pelumasan sareng sistem pelumasan, klep gajih sayogi tina tekanan rendah dugi ka luhur sareng média anu lega. Klep gajih HS mangrupikeun operasi anu dipercaya, khususna dina sagala rupa kaayaan kerja anu parah, gampang diganti sareng biaya anu langkung handap pikeun aplikasi industri.

Keunggulan Grease Valve kami:

  • Manual atanapi otomatis klep pikeun pilihan
  • Solenoid, tekanan sareng klep cek pikeun kaayaan kerja anu béda
  • Perda tekanan dipercaya sareng klep réspon sareng klep cek bocor enol.