Minyak Grease Lubrication Indikator Pikeun Lubrication Equipment

Indikator pelumasan gajih minyak dianggo pikeun pariksa laju aliran atanapi tekanan dina alat / sistem pelumasan. Aya sababaraha indikator runtuyan pikeun digitus sistem lubrication sakumaha per sarat béda, sakumaha kontrol atawa monitor alat dipasang dina garis pipe sistem lubrication.