barang: YZQ Minyak Grease Lubricating Indikator

Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 40Bar
2. Ukuran tina 8mm mun 80mm pikeun pilihan
3. Kelas viskositas sedeng: N22~N460

 

YZQ runtuyan lubrication minyak grease aliran indikator dipaké pikeun Metalurgi, pertambangan jeung séktor industri sejenna tina pipa minyak dina sistem lubrication pikeun niténan aliran minyak atawa gajih dina pipa nu. Lumaku sedeng viskositas kelas N22 ~ N460.
Aliran panah dina imah runtuyan YZQ lubrication minyak indikator aliran gajih kudu konsisten jeung aliran sabenerna gawé sedeng dina pipa bari sambungan kalawan garis pipe.

Kode Pesenan Minyak Pelumas Pelincir Minyak YZQ Series

HS-YZQ-25C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YZQ = Minyak Gajih Lubricating Indikator
(3) Ukuran Indikator (Tingali bagan di handap)
(4) C= Besi tuang Steel (Pointer); S = Stainless Steel (indikasi Trefoil)
(4) Kanggo Inpormasi Salajengna

Oli Grease Lubricating Indicator YZQ Series Dimensi:

Minyak-Grease-Lubricating-Indikator-YZQ-Seri-Diménsi
modelUkuran (mm)Maks. TekanandLDHhD1SKGS
YZQ-8840barG1 / 4 ″9460572432241.2
YZQ-1010G3 / 8 ″905535271.5
YZQ-1515G1 / 2 ″
YZQ-2020G3 / 4 ″12075602650412.0
YZQ-2525G1 ″602650412.3
YZQ-3232G1 1/4 ″140100753564543.2
YZQ-4040G1 1/2 ″15010592.54085754.5

6.0

YZQ-5050G2 ″
YZQ-6565G2 1/2 ″18012012050100908
YZQ-8080G3 ″200130127571101015