Saringan Minyak - Saringan Lemak Pikeun Peralatan Pelumasan

Saringan minyak sareng saringan gajih mangrupikeun saringan pipa ogé tiasa dianggo pikeun saringan gas atanapi saringan partikel média sanés, dipasang dina pipa pikeun ngaleungitkeun najis anu dicampur dina cairan, supados mesin sareng alat (kalebet klep, kompresor, pompa, jsb. .), instrumen tiasa Gawé normal sarta operasi, pikeun ngahontal prosés stabil pikeun mastikeun kasalametan produksi.