Coolers Minyak - Exchanger Panas Pikeun Parabot Lubrication

Oil cooler atawa heat exchanger nyaéta kelas pakakas mindahkeun panas, dipaké pikeun niiskeun cairan kawas minyak panas atawa hawa, biasana ku cai atawa hawa salaku coolant pikeun ngaleungitkeun panas. Aya sababaraha jinis oil cooler (Heat exchanger) sapertos wall cooler, spray cooler, jacketed cooler sareng pipe/tube cooler. Loba dipaké dina alat lubrication, atawa alat sejenna kayaning tungku frékuénsi panengah jeung alat-alat listrik badag lianna ngarojong salaku panyalindungan cooling.