Alat Pangukuran Dividers Lubrication Dual-garis

Alat pangukuran sareng dua jalur nyoco kanggo pelumasan tekanan tinggi anu ditujukeun, kalayan pakan anu tiasa diatur sareng dibereskeun dipeunteun opsional. Aya desain sareng indikator pin lubrication pikeun mariksa volume tuang gajih nalika operasina. VSL nyaéta rarancang kalayan struktur jero anu sami tina séri VSG, tapi kalayan volume nyoco gajih anu ageung pikeun tempat lubrication.
Mangga parios file PDF VSL di handap ieu:

Alat Pangukuran Grease Dua Garis VSL2

Distributor VSL2-KR, Alat Pangukuran

  • Lager aliran laju sarta adjustable
  • 45 # Bahan baja kakuatan tinggi dipilih
  • Katingali panutup operasi piston
    Tingali Rincian >>> 
Alat Pangukuran Dua Garis VSL4

Distributor VSL4-KR, Alat Pangukuran

  • Opat greasing nyoco palabuhan
  • garis ganda lubricates supplying
  • Greasing laju aliran adjustable sadia
    Tingali Rincian >>> 
Gajih-Métér-klep-VSL6

Distributor VSL6-KR, Alat Pangukuran

  • Genep nyoco palabuhan of lubrication
  • Fitur kaayaan kerja anu dipercaya
  • Kalayan pin indikator pikeun operasi berpungsi
    Tingali Rincian >>> 
Lubrication-Alat-VSL8

Distributor VSL8-KR, Alat Pangukuran

  • Dalapan titik pamisah garis ganda
  • 45 # kakuatan bahan baja karbon
  • Pérak séng plated pikeun nolak korosi
    Tingali Rincian >>>