Alat Pangukuran Dividers Lubrication Dual-garis

Alat pangukuran - dua garis pembagi pelumasan progresif dirancang kalayan dua pipa suplai sareng dua outlet, nalika tekanan dina klep divider ngahontal tahap prasetél, hiji palabuhan outlet mimiti ngaluarkeun gajih atanapi minyak dugi ka minuhan tekanan switch klep ganti-ganti, nu ngidinan outlet sejen dispense alternatif.
Mangga parios file PDF VSG di handap ieu:

Grease Métering Alat VSG2

Distributor VSG2-KR, Alat Pangukuran

  • palabuhan dahar greasing baku
  • Rupa bahan baku kakuatan tinggi dipilih
  • Séng pérak permukaan plated nolak-korosi
    Tingali Rincian >>> 
Lubricating Alat VSG4

Distributor VSG4-KR, Alat Pangukuran

  • Opat greasing nyoco palabuhan
  • Sambungan baku threaded
  • Greasing laju aliran adjustable sadia
    Tingali Rincian >>> 
Grease-Métér-klep-VSG6

Distributor VSG6-KR, Alat Pangukuran

  • Genep greasing nyoco palabuhan
  • Fitur kaayaan kerja stabil
  • Kalayan pin indikator pikeun operasi katingali
    Tingali Rincian >>> 
Dual-Line-Metering-Alat-VSG 8KR

Distributor VSG8-KR, Alat Pangukuran

  • Dalapan greasing nyoco palabuhan
  • 45 # kakuatan bahan baja karbon
  • Pérak séng plated pikeun nolak korosi
    Tingali Rincian >>>