Filter Minyak bolong SPL DPL Series

barang: SPL, DPL Bolong Filter Minyak 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 8bar
2. Ukuran filter tina 15mm ~ 200mm
3. Laju aliran minyak 33.4L / mnt. ~ 5334 L / mnt.

Ukuran Unsur Filter Pikeun Pilihan

Unsur Filter Pikeun Ngagantian:  SPL, Unsur Filter Minyak DPL Jeung Cartridge
Standar Inspeksi Filter HS: HS/QF 4216-2018 (Ganti: CB/T 4216-2013)

SPL, DPL bolong filter minyak téh cocog pikeun rupa-rupa parabot lubrication minyak sakumaha alat filtration, dipaké dina minyak bumi, listrik, kimia, metallurgy, bahan wangunan, industri beurat atawa lampu sarta séktor industri lianna pikeun ngaronjatkeun kabersihan minyak.

Saringan minyak bolong dibagi kana séri silinder ganda SPL sareng séri silinder tunggal DPL, saringan minyak SPL, DPL bolong tiasa dipercaya, pangropéa gampang, teu aya sumber kakuatan sanésna, unsur saringan anu didamel tina saringan kawat bolong, kalayan kakuatan tinggi, minyak ageung. kapasitas, pikeun mastikeun yén akurasi filter, gampang pikeun ngabersihan jeung saterusna, SPL ganda silinder bolong prosés runtuyan filter pikeun ngahontal konversi non-stop jeung beberesih.

SPL, DPL bolong filter minyak utamana diwangun ku perumahan casing, assembly unsur filter, a klep switching, bagian filter lianna. Aya dua pasang palabuhan inlet sareng outlet di luar klep switching, minyak ditekenan di palabuhan handap sareng kaluar tina palabuhan luhur, anu dihubungkeun sareng pipa benang atanapi pipa jinis flange. Aya liang solokan pikeun baud screw pikeun discharging minyak kotor di handapeun dua chambers cartridge filter. Pikeun nyepetkeun saringan, perumahan ngagaduhan flanges sareng liang baud pikeun dipasang.

Kode pesenan Saringan Minyak Bolong SPL DPL Series

HS-SPL/DPL40-S*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) SPL = Ganda Silinder Bolong Filter ; DPL = Tunggal Silinder bolong Filter
(3) Ukuran Filter (Tingali bagan di handap)
(4) Ukuran bolong: 80; 118 ; 202 ; 363 ; 500 ; 800 , Mangga parios di dieu:  SPL, DPL Filter Unsur
(5) Tipe Pemasangan:  S = Pamasangan Sisi ; V = Pamasangan vertikal ; B = Pamasangan handap
(6) Sinyal tekanan:  Ngaleungitkeun = Tanpa Sinyal tekanan; P = Dilengkepan Sinyal Tekanan
(7) Kanggo Inpormasi Salajengna

Bolong Filter Minyak SPL DPL Series Data Téknis

modelUkuran (mm)Dipeunteun Aliran
m3/ h (L / mnt)
Ukuran Filter

(Mm)

Silinder gandaSilinder tunggalDim Batin.Diluar luar.
SPL15-152 (33.4)2040
SPL25DPL25255 (83.4)3065
SPL32-328 (134)
SPL40DPL404012 (200)4590
SPL50-5020 (334)60125
SPL65DPL656530 (500)
SPL80DPL808050 (834)70155
SPL100-10080 (1334)
SPL125-125120 (2000)90175
SPL150DPL150150180 (3000)
SPL200DPL200200320 (5334)

1.The suhu operasi maksimum 95 ℃
2.The tekanan kerja maksimum 0.8mpa
3.Filter serelek tekanan beberesih 0.15mpa
4.The test viskositas sedeng minyak bersih 24cst, nalika dipeunteun ngalir ngaliwatan filter minyak nalika serelek tekanan aslina teu leuwih gede ti 0.08mpa.

SPL15, SPL40 bolong Minyak gajih Filter Dimensi

SPL15, SPL40 Minyak gajih Filter Dimensi
ukuran
(Mm)
Gunungdimensi
(Mm)
Leupaskeun Jangkungna (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa
(Mm)
Diménsi Dasar
(Mm) 
beurat
DNHBLH1DD0ChL3B1H2h1L1L2bRnd1kg
15S328180196260M30x222385588155291881668012164129.5
20S310207260230M33x22634659017725890230100121541511.5
25V315232230270M39x234346590185265901561001215216.512
S205260177230416.5
32S38020726033060 × 6038346596175330502301001215416.512
40S46226131436066 × 664543701102243631002741301502041722

SPL50, SPL80 bolong Minyak gajih Filter Dimensi

SPL50, SPL80 Minyak gajih Filter Dimensi
ukuran
(Mm)
Gunungdimensi
(Mm)
Leupaskeun Jangkungna (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa
(Mm)

Diménsi Dasar(Mm) 

beurat
DNHBLH1DD0ChL3B1H2h1L1L2bRnd1kg
50B44742541042586 × 86572209014035542292260210251842085
S400355412350130
65B580453410535100 × 100703651051603755271122602102528420120
S423425517350150
80B780541492660116 × 1168944312419045665035027025204022165

SPL100, SPL125 bolong Minyak gajih Filter Dimensi

SPL100, SPL125 Minyak gajih Filter Dimensi
ukuran
(Mm)
dimensi
(Mm) 
 Leupaskeun Jangkungna (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa (mm)Diménsi Dasar
(Mm) 
beurat
DNHBLH1DD0ChL3B1H2L1L2bRnd1kg
10076584756066019010833602006873006405003302032422370
12585090060576021513338522568234073054027020320422420

SPL150, SPL200 bolong Minyak gajih Filter Dimensi

SPL150, SPL200 Minyak gajih Filter Dimensi
ukuran
(Mm)
dimensi
(Mm)  
Leupaskeun Jangkungna (mm)Ukuran Connection
(Mm)
Panjang Jalur Pipa
(Mm)
Diménsi Dasar
(Mm) 
beurat
DNHBLH1DD0ChL3B1H2L1L2bRnd1kg
1508901000990790240159380250400825760750460303204022680
2001058115511809453102194503154409609109205203040434800

DPL25, DPL40, DPL65, DPL80 bolong Minyak gajih Filter Dimensi

DPL25, DPL40, DPL65, DPL80 Minyak Gajih Filter Dimensi
ukuran
(Mm)
dimensi
(Mm)  
Leupaskeun Jangkungna (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa (mm)Diménsi Dasar
(Mm) 
beurat
DN H B L H1 D D0 C h L3 B1 H2 L1 L2 b R n d1 kg
25 315130135270Panyambung M39x23103460702641391009012154166
40 44014317336066 × 6614367080364177130125142041812
65 580195285535100 × 1007079105105517261165150182542225
80 70023832068518589991201286303101701701802542230

DPL100, DPL200 bolong Minyak gajih Filter Dimensi 

DPL100, DPL200Oil Grease Filter Dimensi
ukuran
(Mm)
dimensi
(Mm)  
Leupaskeun Jangkungna (mm)Ukuran sambungan (mm)Panjang Jalur Pipa (mm)Diménsi Dasar
(Mm) 
beurat
DN H B L H1 D D0 C h L3 B1 H2 L1 L2 b R n d1 kg
100 8004125287901901081404229036036415073433518318115
150 9405506607902401591355738038033518087047020324160
200 10506127509453102191355743840036818098055020324210
NOJumlah Bolong (Bolong / Inci)Ukuran Jaring (mm)Akurasi saringan (um)Kawat diaméternaBeurat Net Per Unit Wewengkon (Kg/m2)Persentase Wewengkon Ayakan (%)Sarua Inci Bolong (Mesh / Inci)
tambagaBeusi sténless 
1102.0020000.4000.9330.8416910.58
2201.0010000.2500.710.6316420.32
3400.4504500.1800.7200.6495140.32
4600.2802800.1400.6530.5894460.48
5800.2002000.1120.5620.5074181.41
61180.1251140.0900.5270.47534118.41
71580.090780.0710.4380.39531157.76
82000.071460.0560.3460.31231200
92640.056380.0400.21034264.6
103000.050340.0320.15837309.8
1136300.040300.0300.16232363