manual-lubrication-pompa-srb-km-pompa

produk: SRB-2.0-1.0-DG atanapi SG (KM-3M); SRB-2.0-3.5-DG atanapi SG (KM-12M); SRB-2.5-1.5-D atawa S (KMO-3M); SRB-2.5-5.0-D atanapi S (KMO-12M) Pompa Lubrication Manual Dioperasikeun Leungeun, Grease Lubrication

Kode Sarua Jeung KM & SRB Series:
KM-3M = SRB-2.0-1.0-DG; SRB-2.0-1.0-SG
KM-12M = SRB-2.0-3.5-DG; SRB-2.0-3.5-SG
KMO-3M = SRB-2.5-1.5-D; SRB-2.5-1.5-S
KMO-12M = SRB-2.5-5.0-D; SRB-2.5-5.0-S

pompa lubrication Manual of SRB, runtuyan KM ieu Hand Dioperasikeun, grease lubricating, pompa leutik, biasana dilengkepan dipasang dina témbok atawa bracket mesin.
SRB, runtuyan KM tina pompa lubrication manual téh bisa diwangun ku manual kutang Sistim lubrication terpusat kalawan valves kutang, atawa ngagabungkeun jeung terminal dual Sistim lubrication terpusat lamun dilengkepan klep arah sarta dual divider valves.
Pompa lubrication manual tina SRB, aplikasi KM:
- Manglaku ka frékuénsi lubrication handap (Kanggo interval dahar gajih / minyak umumna kirang ti 8 jam)
- Pikeun pipa kalayan DN10 sareng panjangna henteu langkung ti 50 méter
- Dipaké Pikeun alat leutik tunggal kalawan titik lubrication teu leuwih ti 40 titik
- Salaku pelumas peralatan lubrication terpusat nyoco

Kode Pesenan Manual Lubrication Pump SRB Series

SRB (KM)-2.0-1.0-DG
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) SRB (KM) runtuyan = Pompa Lubrication Manual
(2) kapindahan
= 2.0mL/stroke ; 2.5 mL / stroke
(3) Volume waduk
= 1.0 L; 1.5L; 3.5L; 5.0L
(4) D
= Jalur gandaS = Garis tunggal
(5) G
= Gajih salaku mediaO = Minyak salaku média

Pompa Lubrication Manual SRB, KM Series Data Téknis:

Modél (Kode sarua)Tekanan NominalAliran LajuTangki gajih beurat
SRB-2.0 / 1.0-DGKM-3M200Bar2 ml / saré1L10kg
SRB-2.0 / 1.0-SGKM-3M200Bar2 ml / saré1L12kg
SRB-2.0 / 3.5-DGKM-12M200Bar2 ml / saré3.5L19kg
SRB-2.0 / 3.5-SGKM-12M200Bar2 ml / saré3.5L21kg
SRB-2.5 / 1.5-DKMO-3M10Bar2.5 ml / saré1.5L10kg
SRB-2.5 / 1.5-SKM-12M10Bar2.5 ml / saré1.5L12kg
SRB-2.5 / 5.0-DKMO-12M10Bar2.5 ml / saré5L18kg
SRB-2.5 / 5.0-SKMO-12M10Bar2.5 ml / saré5L20kg

Catetan:Ngagunakeun sedeng pikeun penetrasi congcot 265 (25 ° C, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # -2 #) jeung pelumas kelas viskositas leuwih gede dibandingkeun N68 , Suhu ambient -10 ° C ~ 40 ° C.

orking Prinsip Manual Lubrication Pump SRB, KM Series

Manual-Lubrication-Pompa-SRB,-KM-karya-prinsip
1 = Gear; 2 = Piston ; 3 = Chamber piston; 4= Spool ; 5 = Cék klep

Pompa lubrication manual SRB, séri KM dioperasikeun sareng didamel timbal balik ku cecekelan baja pikeun ngalumasi gear 1 sareng piston gear. Nalika piston aya dina tempat anu leres, polumeu di kamar sisi kénca ningkat tina vakum, teras gajih atanapi dina embung ditekenan ka kamar sisi kénca piston ku aksi cinyusu sareng pelat piston.
Nalika piston pindah ka sisi kénca, gajih lubricating jero dipencet pikeun nyalurkeun A jeung ngadorong spool nu 4 ka tungtung posisi katuhu, gajih atanapi minyak ngalir kaluar ngaliwatan klep cek kabuka 5. The chamber sisi katuhu piston naek di momen, kituna, minyak lubricating ieu pressurized dina, chamber minyak pelumas pinuh laun jadi leutik nalika piston bari piston ngalir ka sisi katuhu. Minyak lubrication diteken pikeun nyalurkeun B, ngadorong spool 4 pindah ka sisi kénca, pikeun muka klep cek 5 sareng ngaluarkeun gajih atanapi minyak.
Klep kontrol arah ieu dilengkepan di handapeun pompa lubrication manual SRB, séri KM, jalur dual supplying sadia lamun ngaganti posisi spool of klep arah ku operasi tingkat klep.

Manual Lubrication Pump SRB, KM Series Dimensi Instalasi

Pompa Lubrication Manual SRB, KM Series dimensi
Pompa Lubrication Manual SRB, KM Series dimensi