Pompa Lubrication KMPS Series -Single Line Manual Grease Lubrication Pump

produk: KMPS Manual Grease Lubrication Pompa
Kauntungan Produk:
1. Pompa lubrication garis tunggal, max. tekanan 10Mpa, 21Mpa pilihan
2. Pompa gajih operasi leungeun, kalawan 2L, 3L, 6L waduk gajih
3. Tekanan gauge pikeun pangukuran tekanan kalayan beurat hampang portabel

Manual lubrication pompa runtuyan KMPS ieu sacara manual dioperasikeun, garis tunggal grease lubrication pompa, geus sadia pikeun masang dina témbok atawa rak tina mesin, nu KMPS téh bisa connect with single line divider jadi sistem lubrication kerja manual centrally.

Pompa lubrication manual runtuyan KMPS cocog pikeun frékuénsi lubricating low (interval lubricating Umum pikeun leuwih ti 4 jam), pipa teu leuwih ti 50 méter panjangna, titik lubrication alat leutik tunggal teu leuwih ti 100 titik, salaku grease lubricating dahar tunggal. alat.

Prinsip Kerja Grease Lubrication pompa KMPS Series
Pompa lubrication manual dioperasikeun ku cecekelan, pikeun ngahontal gerakan reciprocating ngaliwatan gear drive rak piston pikeun suplai gajih, nalika piston aya dina posisi wates, gajih lubricating disedot ku port inlet tur dieusian dina rongga katuhu. tina piston. Nalika piston pindah ka katuhu, gajih anu disedot dina kaayaan tekanan tinggi bakal gaduh kakuatan pikeun muka klep cek hiji-jalan sareng ngirimkeun gajih ka port outlet.prinsip kerja-of-grease-lubrication-pompa-kmps

Nalika distributor pangukuran utama dina sistem lubrication nembongkeun volume lubricating nepi ka 3.2mL sarta sakabeh rod piston ditarik ka luhur, nu hartina titik sarat lubrication geus kaeusi gajih. Salajengna eureun mencét cecekelan jeung narik rod piston of pangukuran distributor deui, grease di indikator datang deui ka volume gajih ngaliwatan klep dipariksa.

Kode Pesenan Grease Lubrication Pump KMPS Series

KMPS-H3*
(1)(2)(3)(4)(5)


(1) FMPS 
= Gajih Lubrication Pompa KMPS Series 
(2) Maks. Tekanan: H= 21MPa;  L= 10Mpa (Ngan pikeun minyak pelumas)
(3) Reservoir gajih = 2L; 3L; 6L
(4) Ngaleungitkeun = Gajih salaku média; O= Minyak pelumas
(5) * 
= Kanggo inpo nu salajengna

Gajih Lubrication pompa KMPS Series Data Téknis

modelTekanan NominalJilid DaharJilid tankbeuratmedium
KMPS-H221 Mpa4.5ml / stroke2L16kgNLGO0 # -1 #
KMPS-H321 Mpa4.5 ml/saeutik3L20kgNLGO0 # -1 #
KMPS-H621 Mpa4.5 ml/saeutik6L23kgNLGO0 # -1 #
KMPS-L210 Mpa4.5 ml/saeutik2L16kgminyak

Grease Lubrication Pompa KMPS Dimensi Instalasi

Grease Lubrication Pompa KMPS Dimensi Instalasi
modelABC
KMPS-H3662mm300mm225mm
KMPS-H61112mm525mm450mm