Pompa Grease Manual - Pompa Pelumasan Operasi Manual

Kami nyayogikeun rupa-rupa pompa grease manual kalayan sedeng gajih atanapi minyak anu dianggo pikeun nyoco titik pelumasan ku operasi manual.

Pompa grease manual sareng pompa lubrication manual anu mangrupikeun aplikasi pikeun alat-alat industri, sapertos mesin suntikan suntik, mesin die-casting, mesin sapatu, mesin woodworking, mesin percetakan, mesin bungkusan, mesin eureun ngobrol, robot, setir pesawat, setir kapal. industri.

Keunggulan Grease Lubrication Pump kami:

  • Pompa tekanan kerja tinggi atanapi sedeng pikeun pilihan
  • Loba kasaluyuan rentang liar pikeun fasilitas industri
  • Sadaya bahan baku anyar sareng bagian konci anu tepat, ngajamin umur jasa anu langkung panjang
Pompa Lubrication Manual SRB, KM Series

SRB, KM Manual Grease Pompa

  • 2.0 ~ 2.5mL / stroke pilihan
  • Volume tank gajih tina 1L ~ 5L pilihan
  • Beurat hampang sareng tugas beurat pikeun gajih atanapi minyak
    Tingali Rincian >>> 
Padamelan Grease Pump SRB-J (L), FB Series

SRB-J(L), FB Manual Grease Pompa

  • 3.5 ~ 7.0mL / stroke pilihan
  • Volume tank gajih tina 2L ~ 5L pilihan
  • Max. tekanan gawé 10Mpa ~ 20Mpa
    Tingali Rincian >>> 
Pompa Lubrication KMPS Series -Single Line Manual Grease Lubrication Pump

KMPS Manual Grease Pompa

  • 4.50mL/stroke volume dahar
  • Volume tank gajih tina 2L ~ 6L pilihan
  • Max. tekanan gawé 10Mpa ~ 21Mpa
    Tingali Rincian >>> 
leungeun-dioperasikeun-lube-pompa-sgz-7

SGZ-7 Manual Grease Pompa

  • 7.0mL/stroke volume dahar
  • Volume tank gajih 3.5L atawa ngaropéa
  • Max. tekanan gawé 10Mpa
    Tingali Rincian >>> 
Manual grease lube pump SGZ-8

SGZ-8 Manual Grease Pompa

  • 8.0mL/stroke volume dahar
  • Volume tank gajih 3.5L atawa ngaropéa
  • Max. tekanan gawé 10Mpa
    Tingali Rincian >>> 
HL cecekelan minyak gajih pompa

HL Manual Dioperasikeun, Pompa gajih

  • Garis tunggal sareng Ganda pikeun pilihan
  • Ukuran konektor kuningan 4mm & 6mm
  • Lega grease atanapi viskositas minyak tina N20 dugi ka N1000
    Tingali Rincian >>> 
pompa-lubrication-suku-frb-3-seri-suku-grease-lubrication-pompa

FRB-3 Manual Grease Pompa

  • 3.0mL/stroke volume dahar
  • Volume tank gajih 9.0L atawa ngaropéa
  • Max. tekanan gawé 40Mpa / 400bar
    Tingali Rincian >>>