Padamelan Grease Pump SRB-J (L), FB Series

barangSRB-J7G-2(FB-4A); SRB-J7G-5(FB-6A); SRB-L3.5G-2(FB-42A); SRB-L3.5G-5(FB-62A) Operasi Manual Pompa Minyak, Pompa Minyak Pelumas

Kode Sarua Jeung SRB-J(L) & Seri FB:
FB-4A sarua SRB-J7G-2
FB-6A sarua SRB-J7G-5
FB-42A sarua SRB-L3.5G-2
FB-62A sarua SRB-L3.5G-5

Pompa gajih manual SRB-J (L), runtuyan FB nyaéta operasi manual, lubricating pompa gajih dilengkepan sistem lubrication pikeun lubricating leutik. The manual grease pump SRB-J(L), FB biasana langsung dipasang di sisi mesin keur eta rarancang dina ukuran kompak jeung beurat hampang.

Manual grease pump SRB-J(L), aplikasi runtuyan FB;
- Operasi leungeun, sistem lubrication terpusat dual garis sadia lamun dilengkepan dua valves divider garis
- Pikeun titik lubrication teu leuwih ti 80 sét, grease feed kuantitatif kana mesin leutik tunggal
- Salaku alat tuang gajih lubrication terpusat

Kode Mesen Of Manual Grease Pompa SRB-J(L), runtuyan FB

SRB-J7G-2
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) SRB (FB) Series = Pompa gajih Manual
(2)tekanan gawé
: J = 100bar/1450psi; L = 200bar/2900psi
(3) kapindahan
: 7 = 7mL / stroke; 3.5 = ml / stroke
(4) G
= Lubricating gajih salaku média
(5) Volume waduk
: 2 = 2L ; 5 = 5 L

Manual Grease Pump SRB-J(L), FB Series Inpormasi Téknis:

Model (Sarua Kode)Tekanan OperasiJilid Dahar Ukuran Reservoirbeurat
SRB-J7G-2FB-4A100bar7mL / stroke2L18kg
SRB-J7G-5FB-6A5L21kg
SRB-L3.5G-2FB-42A200bar3.5mL / stroke2L18kg
SRB-L3.5G-5FB-62A5L21kg

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi congcot 265 (25°C, 150g) 1 / 10mm grease (NLGI0 # -2 #) jeung pelumas kelas viskositas leuwih badag batan N68 , Suhu ambient -10°C ~ 40°C.

Prinsip Kerja Pompa Grease Manual SRB-J(L), Seri FB

Manual grease pump SRB-J(L), prinsip kerja runtuyan FB

Pompa gajih manual SRB-J(L), séri FB berpungsi ku nyetir gagang pompa, pikeun ngabales piston gear dipaksa ku gear.
1. Aya henteu gajih on di chamber katuhu jeung chamber kénca pinuh ku gajih nalika piston switch ngalir ka tungtung chamber katuhu.
2. Piston switch dimimitian pikeun mindahkeun chamber kénca bari operasi cecekelan, port inlet di chamber kénca ditutup sarta pressurized gajih lubricating kana supplying channel B ngaliwatan dibuka dipariksa sarta klep kontrol arah.
3. Aya fenomena vakum sakumaha volume chamber katuhu naek laun lamun piston ngalir forwarder ka tungtung positon kénca. Lajeng port inlet tina chamber katuhu kabuka sarta lubricating gajih ieu pressurized ku tekanan atmosfir.
4. Sakabéh ngolah gajih dirojong ku switching of klep arah. Nalika mencét tombol klep arah, minyak lubricating ngalir kaluar ngaliwatan channel B. Jeung gajih lubricating ngalir ngaliwatan garis pipe utama A bari narik kaluar tombol klep arah.

Manual grease pump SRB-J(L), FB runtuyan Instalasi Dimensi

Manual Grease Pump SRB JL FB Series dimensi instalasi
modelHH1
SRB-J7G-2576370
SRB-J7G-51196680
SRB-L3.5G-2576370
SRB-L3.5G-51196680