Manual grease lube pump SGZ-8

produk: SGZ-8 Manual Grease Lube Pompa
Kauntungan Produk:
1. Manual dioperasikeun pompa lubrication, max. tekanan 10 Mpa
2. Kalawan volume 3.5L tina gajih embung jeung beurat lampu pikeun movable
3. Sadia pikeun kaayaan gawé frékuénsi lubrication low

Manual grease lube pump séri SGZ-8 nyaéta operasi manual, a ngurangan leutik gajih lubrication pompa dioperasikeun ku uas leungeun, anu manual grease lube pump SGZ-8 runtuyan bakal tiasa install langsung dina témbok mesin, sarta kalawan distributor garis ganda. pikeun nyusun sistem pelumasan terpusat manual.

Manual grease lube pump SGZ-8 geus sadia pikeun kaayaan kerja sarat lubricating frékuénsi low (umumna nyoco interval gajih leuwih ti dalapan jam), pipe (DN20) panjangna teu leuwih ti 35 méter, titik lubrication teu kudu leuwih ti 50 titik mesin leutik tunggal, salaku grease lubricating pompa pikeun sistem lubrication.

Prinsip Kerja Manual Grease Lube Pump SGZ-8 Series
Pompa grease lube manual séri SGZ-8 didamel ku gagang uas manual pikeun ngajalankeun piston jinis gear pikeun ngabales gerakan supados mindahkeun gajih ka titik pelumas,
Nalika piston aya dina posisi katuhu ekstrim, tungtung kénca volume chamber gajih naek formasi vakum, ku kituna gajih dina neundeun silinder pressurized kana tungtung kénca chamber gajih ku tekanan atmosfir.
prinsip kerja-of-manual-grease-lube-pompa-sgz-8Nalika piston pindah ka sisi kénca, mencét gajih pikeun muka klep cek 4 ngalir kana supplying pipe Ⅱ ngaliwatan klep arah, dina hal ieu, volume chamber tungtung katuhu piston naek, gajih geus sedot jero, piston ngalir. deui ka sisi katuhu, ngeusi gajih dina chamber nu laun bakal jadi leutik, ku mencét gajih, klep cek 3 muka tur greases ngalir kana pipa. ngaliwatan klep arah.
Sakumaha anjeun tiasa tingali, parobahan pipa réngsé ku klep arah 6, nalika klep cecekelan ditarik kaluar, gajih geus discharged ti pipa utama., Nalika klep nanganan maju, gajih anu discharged tina pipa utama.

Manual Grease Lube Pompa SGZ-8 Series Operasi
1. Nyorong cecekelan klep arah pikeun ngawatesan posisi, gajih disadiakeun ku pipe utama.
2. Mudik gerakan cecekelan, tekanan gauge pointer parobahan volatility, hartina aya keusikan gajih dina.
3. Tekanan gauge tina pompa nunjukeun yen tekanan naek nepi ka tetep stabil, hartina keusikan di gajih geus réngsé.
4. Nyorong cecekelan klep arah deui, gajih disadiakeun ku pipe utama.
5. Ngalihkeun klep arah, dismount tekanan dina garis pipe, siap pikeun siklus kerja salajengna, narik cecekelan ka posisi nangtung

Kode pesenan Manual Grease Lube Pump SGZ-8 Series

SGZ-8-3.5*
(1)(2)(3)(4)


(1) SGZ 
= Gajih Lube Pompa SGZ Series 
(2) Volume Dahar gajih = 8 ml/saringan
(3) Reservoir gajih = 3.5L
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

Manual Grease Lube Pompa SGZ-8 Series Data Téknis

modelMax. TekananDahar Vol.Tank Vol.beurat
SGZ-810 Mpa8 ml/saeutik3.5L24Kgs

Manual Grease Lube Pompa SGZ-8 Dimensi Instalasi

Manual Grease Lube Pompa SGZ-8 Dimensi Instalasi