Sistem Pelumasan - Sistem Pelumasan Lemak / Minyak

Sistim lubricating biasana dirancang nurutkeun kaayaan gawé sarat lubrication béda pakakas industri jeung mesin. Sistem lubrication utamana diwangun ku motor kakuatan listrik, pompa hidrolik, gajih atanapi embung minyak, filter, alat cooling, bagian sealing, alat pemanasan, sistem panyangga, alat kaamanan jeung fungsi alarm.

Fungsi lubricating, sistem lubrication ngeusian gajih lubricating bersih atawa minyak kana beungeut cai pikeun gerak relatif, guna ngahontal gesekan cair, ngurangan gesekan, ngurangan maké mékanis, sarta bagian beresih jeung tiis tina beungeut cai. Sistem lubricating biasana diwangun ku bagian transportasi lubricating, bagian kakuatan, bagian kontrol tekanan jeung asesoris.

lubricating-systemlubrication-sistem-hsdr

HS-DR Lubricating System

  • 31.5Mpa & 0.4Mpa tekanan suplai
  • Laju aliran tina 16L / mnt. nepi ka 100L / mnt.
  • Pompa khusus sareng desain sayogi
    Tingali Rincian >>> 
lubricating-sistem-hsgla-lubrication-sistem

HS-GLA Series Lubricating System

  • 31.5Mpa & 0.4Mpa tekanan suplai
  • Laju aliran tina 16L / mnt. nepi ka 120L / mnt.
  • Gear sareng pompa piston dipasang salaku sumber listrik
    Tingali Rincian >>> 
Lubricating System HSGLB Series - High Jeung Low Tekenan Of HSGLB Lubrication System

HS-GLB Series Lubricating System

  • 31.5Mpa & 0.4Mpa tekanan suplai
  • Laju aliran tina 40L / mnt. nepi ka 315L / mnt.
  • Kaluaran garis ganda tina tekanan tinggi sareng rendah
    Tingali Rincian >>> 
lubricating-sistem-hslsggreaseoil-lubrication-sistem

HS-LSG Series Lubricating System

  • 0.63Mpa salaku tekanan suplai minyak
  • Laju aliran tina 6.0L / mnt. nepi ka 1000L / mnt.
  • Pikeun lubricating industri ti N22 mun N460
    Tingali Rincian >>> 
lubricating-system-hslsgc-compact-grease-minyak-lubrication-system

HS-LSGC Series Lubricating System

  • 0.40Mpa salaku tekanan suplai minyak
  • Laju aliran tina 250L / mnt. nepi ka 400L / mnt.
  • Pikeun lubricating industri ti N22 mun N460
    Tingali Rincian >>> 
Lubricating System HSLSF Series - gajih, Minyak Lubrication System

HS-LSF Series Lubricating System

  • Dilengkepan pompa Tekanan 0.50Mpa + 0.63Mpa
  • Laju aliran tina 6.3L / mnt. nepi ka 2000L / mnt.
  • 0.25 ~ 63m3 Volume tank Pikeun Pilihan
    Tingali Rincian >>>