Lubrication Kasalametan klep AF-K10

barang: AF-K10 Lubrication klep Kasalametan 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan nepi ka 16Mpa / 160bar
2. Gampang jeung gancang assembly kalawan inlet M14x1.5, outlet M10x1.0 threaded
3. Bahan baja karbon tinggi, kalayan kerja anu tiasa dipercaya

Klep kaamanan pelumasan AF-K10 nyaéta klep pambukaan sareng nutup dina kaayaan gaya luar, éta dina kaayaan normal ditutup nalika damel, nalika alat-alat pelumasan atanapi pipa dina tekanan sedeng naék saluhureun nilai anu ditangtukeun, klep kaamanan pelumasan. AF-K10 ngalir kaluar média pikeun ngurangan tekanan ngaleuwihan guna ngajaga tekanan gawé dina kaayaan normal pikeun alat-alat lubrication atawa sistem.

Mesen Code Of Lubrication Kasalametan klep AF-K10 Series

modelMax. TekananTekanan Praetbeurat
HS-AF-K1016Mpa2-16Mpa0.144Kgs

Catetan: sedeng lumaku pikeun penetrasi congcot 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih atanapi nilai viskositas 45 ~ 150cSt minyak lubricating.

Klep Kasalametan Lubrication AF-K10 Series Dimensi:

Lubrication-Kaamanan-klep-AF-K10-diménsi