Lubrication-Pump-DRB-P, -DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pump

produk: Pompa Lubrication DRB-P; DRBZ-P Grease Lubrication Pump Jeung Gorobag
Kauntungan Produk:
1. tekanan tinggi na 3 volume dahar béda pilihan
2. tugas beurat tur beurat lampu, kalawan 3 pilihan volume tank gajih
3. Pompa tunggal atawa dual sadia, kalawan karanjang pikeun transportasi mobile gampang

Pompa lubrication DRB-P, DRBZ-P (Jeung karanjang) greasing pompa lubrication dilengkepan dina grease tunggal atawa ganda atawa alat-alat lubrication sentral minyak, nu merlukeun pikeun frékuénsi lubrication tinggi, panjang pipe lubricating panjang kalayan titik multi-lubrication.

DRBZ-P (Kalayan karanjang) greasing pompa lubrication sadia pikeun nyambung jeung karanjang, host karét, grease gun pikeun lubricating gampang mobile lumaku pikeun alat-alat lubrication kalawan frékuénsi lubrication low, titik lubricating kirang na gajih dahar badag dipénta.

Pompa lubrication DRB-P dipasang tekanan tinggi, pompa piston tugas beurat, nu sadia pikeun nyaluyukeun tekanan operasi, panyalindungan overload, sarta aya hiji nasehat alarem otomatis dipasang di jero tank gajih. Upami aya kotak kontrol listrik dipasang sareng pompa pelumasan DRB-P anu bakal ngaktifkeun otomatis ngontrol sistem pelumasan terpusat ganda sareng sadar sistem ngawaskeun.

Mesen Code of Lubrication pompa DRB-P, DRBZ-P

DRBZ7-P120O
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)

(1)  Pompa tunggal atawa ganda : Ngaleungitkeun lamun pompa tunggal; 2 = Pompa ganda
(2) Pompa lubrication listrik : DRB Series
(3)Gorobag mobile : Z= Jeung karanjang mobile ; Ngaleungitkeun tanpa karanjang
(4)Pompa runtuyan : 1 ~ 9 Jumlah runtuyan, mangga tingali data teknis handap
(5)Tekanan nominal : P = 40Mpa/400bar/5800psi
(6)Tombol dahar : Mangga tingali data teknis di handap
(7) medium : O = Oli pelumas; G = gajih pelumas
(8) Kotak listrik : Omit= Tanpa kotak listrik ; EB = Kalayan kotak listrik

Lubrication pompa DRB-P, DRBZ-P Data Téknis

CodeTekanan Nominal (MPa)Volume Dahar (ml / mnt)Waduk (L)Motor Reducer Gear Suhu lingkungan ()beurat
(Kg)
Kakuatan (KW)Tegangan (V)
DRB1-P12040120300.373800 ~ + 8095
DRB2-P1200.75-20 ~ + 80105
DRB3-P120600.370 ~ + 80100
DRB4-P1200.75-20 ~ + 80105
DRB5-P235235301.50 ~ + 80110
DRB6-P23560110
DRB7-P235100120
DRB8-P36536560115
DRB9-P365100125

Pompa Lubrication DRB-P, DRBZ-P Operasi Lambang

Pelumasan-Pompa-DRB-P,-DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pompa-skéma

Pompa Lubrication DRB-P Dimensi Instalasi

Lubrication-Pompa-DRB-P,-DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pompa-instalasi-diménsi
ukuranDHH1bLL1
Embung30Lφ3107601140200-233
60Lφ4008101190230-278
100Lφ5009201200280-328
kakuatan motor0.37kw,80r/min----500-
0.75kw,80r/min----563-
1.5kw,160r/min----575-
1.5kw,250r/min----575-

Pompa Lubrication DRBZ-P Dimensi Instalasi

Lubrication-Pompa-DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pompa-instalasi-diménsi

Pompa Lubrication 2DRB-P Dimensi Instalasi

Lubrication-Pompa-2DRB-P-Greasing-Lubrication-ganda-Pompa-instalasi-diménsi