produk:DRB-L Lubrication Pump - U Type Electric Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 200bar / 20Mpa / 2900psi
2. Sadia pikeun titik lubrication multi, motor beurat disetir
3. Tilu volume dahar kalawan 3 rentang kakuatan motor pilihan

DRB-L, E (Z) Tipe Pompa Dilengkapi Klep:
DF / SV arah klep
DRB-L pompa dilengkepan klep:
YHF, RV arah klep

Kode Sarua Jeung DRB-L & Tipe U:
DRB-L60Z-H (U-25AL); DRB-L60Z-Z (U-25AE); DRB-L195Z-H (U-4AL); DRB-L195Z-Z (U-4AE); DRB-L585Z-H (U-5AL); DRB-L585Z-Z (U-5AE)

Pompa lubrication DRB-L sarua jeung tipe U tina pompa lubrication listrik dipaké pikeun pikeun sistem lubrication sentral dual-garis nu merlukeun pikeun titik multi-lubrication dina rentang liar garis lubrication jeung frékuénsi dahar gajih tinggi. Médium gajih ieu pressurized ku lubrication pompa DRB-L na lubricating titik ngaliwatan distributor garis ganda, Anu bakal tiasa nyumponan kabutuhan anu béda tina rupa-rupa mesin sareng alat, pompa lubrication ieu biasana dilengkepan dina grup mesin ageung atanapi garis produksi.

Seri DRB tina pompa lubrication listrik tiasa sayogi janten sistem pelumasan sentral loop dual, contona, komponén garis suplai utama konfigurasi annular, klep arah hidrolik dikontrol ku tekanan balik dina tungtung jalur suplai utama, dina urutan sistem lubrication terpusat lubricates gajih ka unggal titik lubricating ganti. Tipe tungtung garis ganda tina sistem lubrication sentral sadia ogé, tekanan tungtung jalur suplai utama ngadalikeun klep arah solenoid pikeun eupan gajih atanapi minyak ka titik lubricating Alternatipna.

Fitur tina séri pompa lubrication DRB nyaéta operasi kerja anu dipercaya, struktur kompak mékanisme pangurangan dina pompa, sareng kontrol otomatis sayogi upami dilengkepan kotak terminal listrik.

Prinsip Kerja Pompa Lubrication DRB-L, Pompa Pelumasan Listrik U Tipe:
- Pompa diwangun ku pompa piston, reservoir gajih, klep arah, motor listrik disetir.
- gajih ieu pressurized ti embung ka klep arah, sarta klep arah mindahkeun gajih alternatif ngaliwatan dua outlet, nalika hiji outlet eupan gajih, anu séjén nyambung ka embung jeung unloading tekanan.

Aya dua rupa fungsi sakumaha per tipe Loop jeung sistem tipe tungtung:
- Jenis loop tina pompa lubrication DRB diwangun ku 4 panyambungna. Klep arah didorong ku gajih dina pipa anu dipulangkeun pikeun nyayogikeun gajih atanapi minyak.
– tipe tungtung pompa lubrication listrik DRB diwangun ku 2 panyambungna. Aya 2 pipa suplai gajih utama disambungkeun ka eupan gajih atanapi minyak ku klep arah solenoid.

Kode pesenan Pompa Lubrication DRB-L

DRB-L60ZL (H)
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Pompa Lubrication Listrik : DRB-L (Tipe U) pompa
(2) Max. Tekanan Gawe :
L = 200bar/20Mpa/2900psi
(3) Jilid Dahar :
60mL / mnt. ; 195mL / mnt. ; 585ml / mnt.
(4) Z : Sedeng=
gajih
(5) Sistim Pipa : L (H)
= Sistem perpipaan tipe loop; E (Z) = Sistim pipa tipe tungtung

Lubrication pompa DRB-L, U Tipe Data Téknis

model:
Pompa Lubrication DRB-L Didorong Ku Motor Listrik
Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 210bar / 3045psi
Daya Motor:
0.37Kw; 0.75Kw; 1.50Kw

Tegangan Motor:
380V
Tangki gajih:
20L ; 35L ; 90
Volume dahar gajih:  
0~60ml/min., 0~195ml/min., 0~585ml/min.

Data Téknis Pompa Lubrication DRB-L Series:

modelMax. TekananJilid DaharJilid tankJenis PipaJenis motorkakuatanRasio réduksikagancanganReducer
Lapisan
beurat
standarsarua
DRB-L60Z-HU-25AL20Mpa

/ 200 bar

60mL / mnt20LO ngetikA02-71240.37kW1:15100

r / mnt

1L140kgs
DRB-L60Z-ZU-25AEJinis e160kgs
DRB-L195Z-HU-4AL195 ml / mnt35LO ngetikY802-40.75kW1:2075

r / mnt

2L210kgs
DRB-L195Z-ZU-4AEJinis e230kgs
DRB-L585Z-HU-5AL585 ml / mnt90LO ngetikY90L-41.5kW5L456kgs
DRB-L585Z-ZU-5AEJinis e416kgs

 

Pompa Lubrication DRB-L, Tungtung Tipe Circuit & Terminal Connection

Sirkuit Lubrication-Pompa-DRB-L,-Listrik-Lubrication-Pompa sareng sambungan terminal tina sistem pipa tipe tungtung

Pompa Lubrication DRB-L, Citakan: Loop Tipe Circuit & Sambungan Terminal

Sirkuit Lubrication-Pompa-DRB-L,-Listrik-Lubrication-Pompa sareng sambungan terminal tina sistem pipa tipe loop

Pompa Lubrication DRB-L60Z-H, DRB-L195Z-H Series Dimensi Instalasi

Lubrication-Pompa-DRB-LLubrication-Pompa-DRB-L60Z-HDRB-L195Z-H-diménsi instalasi

1: tank gajih; 2: pompa; 3: Vent colokan; 4: Lubricating inlet port; 5: kotak terminal; 6: switch gudang minyak Low; 7: klep ventilasi (Air handap dina piston of embung); 8: switch gudang minyak High; 9: Hidrolik ngabalikeun wates switch; 10: Gajih atawa minyak release colokan; 11: Gauge tingkat minyak; 12: palabuhan suplai gajih M33 × 2-6g; 13: tekanan adjustment screw pikeun klep hidrolik; 14: klep arah hidrolik; 15: klep relief tekanan; 16: klep ventilasi (port outlet gajih); 17: gauge tekanan; 18: klep ventilasi (Air luhur dina piston tina embung); 19: Sambungan outlet pipa: Rc3/8; 20: Pipa balik sambungan port: Rc3/8; 21: PipeⅡbalik port Rc3/8; 22: PipaⅡ port outlet Rc3/8

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L60Z-H640360986500701262903201572342
DRB-L195Z-H80045210566001001253004202263942

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBaud dipasang
Max.Mnt.
DRB-L60Z-H1182059815560130-26914M12x200
DRB-L195Z-H1181668716783164-31918M16x400

Pompa Lubrication Listrik DRB-L585Z-H Series Instalasi Dimensi

Lubrication-Pompa-DRB-L,-Electric-Lubrication-Pompa DRB-L585Z-H dimensi instalasi

1: klep ventilasi (Air handap dina piston tina embung); 2: klep ventilasi (Air luhur dina piston tina embung); 3: tekanan gauge; 4: klep kaamanan; 5: klep arah hidrolik; 6: tekanan adjustment screw pikeun klep hidrolik; 7: palabuhan suplai gajih M33 × 2-6g; 8: switch wates klep hidrolik; 9: Angkat ring; 10: kotak terminal; 11: Reservoir minyak low switch; 12: embung minyak switch tinggi; 13: Lubricating minyak inlet R3/4; 14: Gajih ngeusian colokan R1/2; 15: Gauge tingkat minyak; 16: Pompa ; 17: tank gajih; 18: PipeⅡbalik port Rc1/2; 19: PipeⅠoutlet port Rc1/2; 20: PipaⅡoutlet port Rc1/2; 21: PipaⅠ port outlet Rc1/2

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L585Z-H11605851335860150100667520476244111

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBaud dipasang
Max.Mnt.
DRB-L585Z-H2262281517011024827745722M20x500

Pompa Lubrication DRB-L60Z-Z, DRZB-L195Z-Z Series Dimensi Instalasi

Lubrication-Pompa-DRB-L,-Listrik-Lubrication-Pompa DRB-L60Z-Z,-DRZB-L195Z-Z dimensi instalasi

1: klep ventilasi (Air handap dina piston tina embung); 2: tank gajih; 3: Pompa; 4: colokan ventilasi hawa; 5: Lubricating minyak keusikan di port; 6: Level gauge; 7: palabuhan suplai gajih M33 × 2-6g; 8: klep ventilasi (Air handap dina piston tina embung); 9: embung minyak low switch; 10: Embung minyak switch tinggi; 11: kotak terminal; 12: Panyambung tank; 13: Konektor pompa; 14: Solenoid arah klep; 15: colokan release gajih; 16: klep kaamanan; 17: klep liang hawa (port outlet gajih); 18: gauge tekanan; 19: PipeⅠoutlet port Rc1/2; 20: PipaⅡoutlet port Rc1/2

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L60Z-Z7803609865007064045032020023160
DRB-L195Z-Z891452105660010080050042022639160

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBaud dipasang
Max.Mnt.
DRB-L60Z-Z1182059815560130-26914M12x200
DRB-L195Z-Z1181668716783164-31918M16x400

Pompa Lubrication DRB-L585Z-Z Dimensi Instalasi Series

Lubrication-Pompa-DRB-L,-Listrik-Lubrication-Pompa DRB-L60Z-Z,-DRZB-L195Z-Z dimensi instalasi

1: klep ventilasi (Air luhur dina piston tina embung); 2: tekanan gauge; 3: Kasalametan vavle; 4: Solenoid arah klep; 5: embung minyak switch tinggi; 6: Panyambung tank; 7: Konektor pompa; 8: kotak terminal; 9: Gajih embung low switch; 10: Ngagantung ring; 11: Lubricating gajih port R3/4; 12: Minyak ngaleupaskeun gajih R1/2; 13: palabuhan suplai gajih M33 × 2-6g; 14: Gauge tingkat gauge; 15: Pompa; 16: Reservoir gajih; 17: klep ventilasi (Air handap dina piston tina embung); 18: PipeⅠoutlet port Rc1/2; 19: PipaⅡ port outlet Rc1/2

modelLBHL1L2L3L4B1B2B3B4
DRB-L585Z-Z11605851335860150667667520476239160

 

modelB5B6H1H2H3H4DdBaud dipasang
Max.Mnt.
DRB-L585Z-Z-22815170110135-45722M20x500