Grease-Lubrication-Pump-DDRB-N

produk:ZB Series Lubrication Pump - DDRB-N Grease Multi-Point Pompa
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 315bar / 31.5Mpa / 4568psi
2. Multi lubrication titik tina 1 ka 14 pilihan
3. Opat rentang lubricating of 1.8ml / waktos, 3.5 ml / waktos, 5.8 ml / waktos, 10.5 ml / waktos sareng dua tank gajih tina pilihan 10L na 30L
Unsur pompa:  DDRB-N, ZB Pompa Unsur

Kode Sarua Jeung Tipe DDRB-N & ZB:
1 ~ 14 DDRB-N Pompa = 1 ~ 14 ZB Pompa

Pompa lubrication DDRB-N sarua jeung ZB grease multi-titik pompa dipaké pikeun sedeng jeung sistem lubrication sentral leutik dimana merlukeun frékuénsi lubricating low, kuantitas titik lubricating handap 50 susunan jeung max. tekanan operasi 315bar.

Pompa lubrication tina séri DDRB-N (ZB) nyaéta sadia pikeun mindahkeun gajih ka titik lubricating langsung atanapi panginten unggal divider kutang, jenis ieu pompa biasana dilarapkeun pikeun lokasi industri metallurgy, industri pertambangan, industri mesin beurat, industri transportasi port. salaku sumber utama lubrication.

Pompa lubrication runtuyan DDRB-N, ZB grease pompa multi-titik diwangun ku bagian kawas tank gajih, mékanisme ngurangan speed, tekanan minyak pompa piston jeung bagian motor. Motor drive cacing jeung cacing gear reducer of Lubrication pompa DDRB-N (ZB) rotates worm shaft disetir saendeng drive rotasi kabayang dina laju low, nu narik disk tina kabayang disetir nyieun gerak reciprocating of grease piston pump dina raraga ngurangan gajih ti unggal injector pompa lubrication.

Kacatet Sateuacan Operasi The Lubrication Pump DDRB-N (ZB) Series:
1. Multi-titik lubrication pompa DDRB-N (ZB) runtuyan kudu dipasang dina suhu ambient lokasi gawé kalawan kirang lebu pikeun inspeksi gampang, pangropéa tur merenah pikeun ngeusian gajih di.
2, Nalika ngeusian gajih dina waduk, gajih kudu ditambahkeun ngaliwatan port inlet pompa, teu diwenangkeun pikeun ngeusian gajih tanpa nyaring.
3. Cara rotasi motor listrik kudu disambungkeun sakumaha per plat nyatet nyangkut dina pompa, rotasi malikkeun teu diwenangkeun.
4. titik suntik gajih bakal tiasa milih dina sauntuyan 1 ka 14 pilihan, bebas ngaleupaskeun elemen pompa piston gajih nurutkeun lamun sababaraha unsur nu tangtu teu diperlukeun tur disegel ku colokan of M20x1.5 threaded.

Kode pesenan Pompa Lubrication DDRB-N, ZB

HS-14DDRB-N3.5-10
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Hudsun Industri
(2)Jumlah Titik Pelumas :
1 ~ 14 pilihan
(3) Pompa Pelumasan :
DDRB-N (ZB) Gajih Multi-Point Pompa
(4) N: 
Max. Tekanan Operasi 31.5Mpa / 315bar
(5)Jilid Dahar gajih :
1.8mL / waktos; 3.5ml / waktos; 5.8mL / waktos; 10.5mL / waktos pilihan
(6)Volume tank gajih :
10L ; 30L pilihan

Pompa Lubrication DDRB-N, Data Téknis ZB

model:
Lubrication pompa DDRB-N, ZB gajih Multi-Point Pompa
Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 315bar
Daya Motor:
0.18Kw

Tegangan Motor:
380V
Tangki gajih:
10L ; 30L
Volume dahar gajih:  
1.8 ml / waktos; 3.5L / waktos; 5.8L / waktos; 10.5L / waktos dina 22 waktos / mnt.

Data Téknis Pompa Lubrication Series DDRB-N (ZB):

modelMax. tekenanDischarge Per Injector (Pilihan)Jilid tank
(Pilihan)
Waktos tuangeunKakuatan Motorbeurat
DDRB-N315bar1.8mL / Stroke of Piston

3.5mL / Stroke of Piston

5.8mL / Stroke of Piston

10.5mL / Stroke of Piston

10L

30L

22 kali / mnt.0.18Kw55Kgs

 Catetan:
sedeng -Applicable pikeun penetrasi teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10m m tina gajih na viskositas leuwih gede ti N68 tina minyak lubricating; pikeun hawa ambient -20 ~ +80 ℃.
- The grease ngurangan pikeun tiap port outlet, sarta 22strokes dina hiji menit

Pompa Lubrication DDRB-N (ZB) Dimensi instalasi

Lubrication pompa DDRB-N, ZB gajih Multi-Point Pompa dimensi