Lubrication pompa DDB Series, gajih Lubrication pompa DDB-10

barang:DDB-10 Multipoint gajih lubrication pompa
Kauntungan Produk:
1. Anjog supplier pompa lubrication ti Cina, exporting ka leuwih ti 50 nagara di dunya
2. Kalawan 10 titik lubrication, tugas luhur injectors, 2 injector bébas pikeun tiap pesenan
3. harga hebat pisan pikeun alat anjeun atanapi bisnis, sadaya bahan énggal kalayan umur jasa anu langkung panjang tibatan merek sanés
Unsur pompa:  Unsur Pompa DDB

Gajih Lubrication pompa DDB10 Bubuka

lubricating gajih ka unggal titik sarat lubrication.
- Kuat, motor listrik anyar dilengkepan, lubricating gampang titik dina transmisi jarak jauh
- 10 injectors gajih multipoint ditarima, pilihan blok injector kirang, kakuatan motor standar atawa custom sadia
- Ngurangan suku cadang nganggo gancang, manjangkeun umur jasa pakakas, pangropéa kirang pikeun ngahémat biaya perbaikan tenaga kerja nalika operasi

Struktur batin:
1. motor listrik | 2. Cacing batin | 3. Gear cacing aci | 4-5-6. Gajih | 7. aci saendeng | Pin sambungan | 9. Didorong disk | 10. Piston jero | 11. gajih disetir plat | 12. Gajih aduk rod

Lubrication-Pompa-DDB-Internal-struktur

Mesen Code Of Grease Lubrication Pump DDB10

HSDDB-10V*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pompa
(3) Jumlah Outlet Port  = DDB 01 ~ DDB 36 Pikeun Pilihan
(4) Posisi pamasangan motor:
V=
Pamasangan Vertikal (Ngan pikeun Outlet 10 sareng di handap 10 nomer)
H=
Pamasangan Horisontal
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Keunggulan Motor Listrik ajeg instalasi:
- Ruang leutik pikeun rohangan kerja
- Kasalametan macet dina posisi baseuh sareng berdebu
- Operasi anu langkung kuat sareng gampang ngagantian suku cadang

Keunggulan Motor Listrik horisontal instalasi:
- Operasi kerja anu dipercaya
- Biaya produksi sareng harga kirang
- Kantun sambungan sareng sakedik masalah damel

DDB-10-Motor-horizontal sarta pamasangan nangtung

Gajih Lubrication pompa DDB10 Data Téknis

modelInjector No.Tekanan (MPa)Dahar (ml/waktu)Waktos Feed (stroke / mnt.)tank
(L)
kakuatan
(Kw)
Beurat (Kgs)
DDB-1010100-0.21370.3732

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi congcot teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # ~ 2 #). Hadé operasi hawa ambient 0 ~ 40 ℃.

Gajih Lubrication Pompa DDB10 Fitur:

Desain kompak DDB10 Pilihan Titik Dahar
- Aya sababaraha titik lubrication sadia ti 10 ka 36 palabuhan, multi-siklus port minyak supplying
- lubricating éféktif tanpa divider lubrication sarta ngahemat ongkos
- Ukuran leutik & kompak pikeun alat-alat industri saeutik

Lubrication-Pompa-DDB10
Lubrication-Pompa-DDB-motor-sertipikasi

Pilihan Motor Listrik Pangalusna (Henteu Nganggo Bahan Kadua)
- Milih motor band anu paling kasohor salaku kakuatan, operasi anu dipercaya
- Motor listrik anu disayogikeun kedah lulus Sertifikasi Wajib Cina
- 100% Diuji sateuacan pangiriman

Bagian Kawajiban beurat
- Papan sambungan kawat, gampang dibaca
– Lemak disaring eusian, parios hiji-jalan panyambung sambungan benang
- Jaminan kakuatan motor listrik kualitas luhur, umur jasa langkung ti sataun

Lubrication-Pompa,-Grease-Lubrication-Pompa-bagian

Gajih Lubrication Pompa DDB10 Instalasi Dimensi

Lubrication-Pompa-DDB-Series,-Grease-Lubrication-Pompa-DDB-10-Diménsi

Catetan Pompa Grease DDB-10 Sateuacan Operasi:

  1. The multi-titik lubrication grease pompa DDB-10 kudu dipasang dina tempat dimana hawa ambient cocog pikeun operasi gawé sarta lebu leutik, nu merenah pikeun minyak atawa gajih keusikan, adjustment, inspeksi jeung perawatan.
  2. Minyak gear HL-20 kedah diasupkeun kana kotak gear ka tingkat minyak anu dijelaskeun.
  3. Pikeun nambahkeun gajih pikeun ngompa embung tina pompa gajih DDB-10, éta SJB-D60 pompa bahan bakar manual atawa DJB-200 pompa ngeusian gajih listrik kudu dipaké pikeun ngeusian gajih kana embung pompa tina pompa gajih DDB-10. Dilarang pisan pikeun ngamimitian motor nalika teu aya gajih atanapi minyak dina waduk.
  4. Numutkeun arah panah rotasi dina panutup tina motor listrik, motor kudu disambungkeun jeung kawat stabil sarta henteu dibalikkeun.
  5. Katepatan layar saringan henteu kirang ti 0.2mm sareng kedah dibersihkeun sacara teratur.
  6. Pompa gajih DDB-10 kedah dijaga beresih unggal waktos. Dilarang pisan nyabut panutup waduk, pikeun nyegah kokotor asup ka kamar pompa sareng mangaruhan karya normal.