Lubrication Progressive Distributor LV, JPQ-L Series

barang:  LV, JPQ-L Distributor Progresif Lubrication 
Kauntungan Produk:
1. tipe Progressive of lubrication distributor salaku tahap kadua
2. Maks. tekanan operasi nepi ka 20Mpa, 6 ~ 12 Nos.. port outlet pikeun pilihan
3. kaluaran tekanan dipercaya jeung klep dipariksa, volume dahar gajih badag

Distributor kutang lubrication nyaéta séri LV atanapi séri JPQ-L salaku klep distributor kutang grease lubricating dilengkepan sistem pelumasan sentral grease dual line salaku divider gajih tahap kadua. Mindahkeun lubricating ka unggal titik lubrication sanggeus distribution kadua JPQ-L ngaliwatan distributor garis dual kahiji, aya dua palabuhan outlet of lubrication kutang distributor LV runtuyan atawa runtuyan JPQ-L dina dua sisi, distributor ieu bakal dipercaya pikeun kadaharan gajih handapeun. tekenan deui luhur sarta jalur pipa supplying panjang saprak éta dilengkepan klep dipariksa on unggal port outlet.

Aya dua jenis outlet on unggal imah distributor of Lubrication kutang distributor LV (JPQ-L), jeung palabuhan séjén gabungan ku blok sambungan guna ngaronjatkeun volume dahar gajih, gampang pikeun pipa ningkatna. The lubrication kutang distributor LV runtuyan (seri JPQ-L) téh lolobana sadia pikeun kaayaan kerja sapertos dimana merlukeun titik lubrication intensif sarta volume dahar sarua, éta gampang pikeun pariksa naha distributor jalan ogé ti processing distribution garis dual munggaran.

Mesen Code Of Lubrication Progressive Distributor LV, JPQ-L Series

LV1-06C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) LV (JPQ-L) = Lubrication Progressive Distributor LV, JPQ-L Series
(2) Max. tekanan operasi = 1: 20Mpa / 200bar
(3) No. port outlet: = 6, 8, 10, 12 pikeun pilihan
(4) Volume gajih / Cyc. = C: 0.16mL / siklus.
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Lubrication Progressive Distributor LV, JPQ-L Series Data Téknis

modelMax. TekananPer Volume OutletTekanan RetakOutlet No.nABbeurat
standarGanti Kodeu
LV-106C6JPQ-L0.1620Mpa0.16 ml / siklus.≥1.2Mpa6656701.7kg
LV-108C8JPQ-L0.168856701.7kg
LV-110C10JPQ-L0.16101078922.3kg
LV-112C12JPQ-L0.16121078922.3kg

Catetan:
– (NLGI0 # -1 #) ngabogaan gelar penetrasi sedeng 265 nepi ka 385 (25C, 150 g) 1/10 mm dipaké,
– Sakur hiji ka port diblokir, distributor moal jalan lajeng
- Lamun perlu ganda jumlah gajih atawa ngurangan jumlah palabuhan, ngagunakeun blok sambungan

Lubrication Progressive Distributor LV, Dimensi Instalasi JPQ-L

Lubrication Progressive Distributor LV, dimensi JPQ-L

Konjungsi Blok Dimensi

Lubrication Progressive Distributor LV, blok konjungsi JPQ-L