barang: runtuyan LVS Lubrication Pneumatic curhat klep
Kauntungan Produk:
1. Tekanan hawa maksimum: 0.08MPa (120 psi, 8 bar)
2. Tekanan Udara Minimum: 0.03MPa (40 psi, 3 bar)
3. Tekanan Cairan Pelumas Maksimum: 26MPa (3800 psi, 262 bar)

The HS-LVS lubrication pneumatic curhat klep nyambung ka selang tekanan tinggi na fittings perlu dipasang dina pompa kendang lubrication. HS-LVS biasana dianggo pikeun alat-alat pelumasan minyak atanapi gajih anu kalebet pompa pelumasan anu dioperasikeun pneumatik pikeun ngaktipkeun paralel garis tunggal. HS-HL1 runtuyan injectors.

The HS-LVS curhat klep hayu lubrication pompa kaluaran ka diwangun nepi tekanan dina urutan achieving ngurangan pikeun sakabéh assembly HS-HL1 runtuyan injectors. Tekanan anu ditetepkeun dina alat pelumasan teras dileungitkeun tina bagian distribusi panginten palabuhan klep ventilasi pikeun ngantepkeun panyuntik reset pikeun siklus operasi salajengna.

HS-LVS-Lubrication Pneumatic ventilasi klep Instalasi
Lubrication Pneumatic curhat klep-LVS-ngagantian

Operasi Klep ventilasi HS-LVS:
The HS-LVS klep curhat ieu dikawasa ku hiji listrik 3/2 klep solenoid di stalled dina pompa kendang lubrication. Aya dua léngkah operasi tina klep curhat HS-LVS sakumaha per 3/2 cara klep solenoid.

  1. Nalika 3/2 cara klep solenoid ieu energized, hawa dikomprés dibawa ka pompa lubrication jeung port inlet hawa tina klep curhat LVS. Hawa asup nyorong piston 4. tina curhat Vale ka posisi forwarder tur nutup port klep curhat. Minyak atawa pelumas ti pompa lubrication ngalir ngaliwatan palabuhan suplai tina klep curhat kana jaringan distribusi.
  2. Nalika 3/2 cara klep solenoid ieu de-energized, tekanan hawa dina pompa lubrication na LVS klep curhat dipiceun, klep curhat janten posisi sésana tur muka port outlet of klep curhat. Tekanan anu ditetepkeun dina alat-alat pelumasan dileungitkeun nalika minyak kaleuleuwihan atanapi pelumas ngalir ngaliwatan port curhat deui kana reservoir pelumasan, ngamungkinkeun injektor séri HS-HL1 ngareset kaayaan kerjana pikeun siklus salajengna.
    Lubrication ventilasi klep struktur LVS
    1. Klep ventilasi (oksidasi aluminium)
    3. Awak Klep Vent (baja karbon tinggi)
    4. Piston
    5. Air Piston Packing (Biwir nepi design)
    6. Jarum baja
    7. Klep korsi
    8. Pariksa Seat Gasket
    9. Silinder hawa
    10. Fluoroelastomer O-RING
    11. Bungkusan Retainer

Mesen Code Of LVS Series Lube ventilasi klep

HS-LVS-P*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) LVL = LVS Series Lubrication curhat klep
(3) P = Standar Max. tekanan, mangga pariksa data teknis handap
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

LVS Series Lube curhat klep Data Téknis

Data téknis

Tekanan hawa maksimum120 psi (0.08 MPa, 8 bar)
Tekanan Cairan Maksimum3800 psi (26 MPa, 262 bar)
Cairan-sisi wetted bagianKarbon Steel & Fluoroelastomer
Bagian anu dibasahan sisi hawaAluminium & Buna-N
Disarankeun cairan pelumasNLGI kelas # 1 atawa torek
Cairan-sisi wetted bagian45# baja karbon jeung Séng plated, Fluoroelastomer

LVS Series Lubrication Vent Klep Instalasi Dimensi