1. umum 
Standar HS / QF 4216-2018 dikaluarkeun nurutkeun standar nasional CB / T 4216-2013, sarta ngaganti istilah na.
Bahan utama saringan anu diuji nyaéta imah filer sareng pigura saringan didamel tina Aluminium tuang anu dianggo pikeun minyak industri. Unsur The filter bolong dijieunna tina kawat industri anyaman layar liang, bahan utama SS.

2. Data Umum

Tekanan DesainMax. Tekanan Gaweport Ukuranmedium
25 Mpa/250 bar0.8 Mpa/80 bar10 ~ 300mmViskositas minyak bersih 24cst


3. Diménsi Umum
Saringan GGQ
Tingali ka: https://www.lubrication-equipment.com/grease-pipeline-filter-ggq-series/
SPL, DPL Filter
Tingali ka: https://www.lubrication-equipment.com/mesh-oil-filter-spl-dpl-series/
Saringan CLQ
Tingali ka: https://www.lubrication-equipment.com/clq-oil-magnetic-filter/
Saringan SWCQ
Tingali ka: https://www.lubrication-equipment.com/swcq-double-cylinder-magnetic-core-filter/
Saringan SLQ
Tingali ka: https://www.lubrication-equipment.com/slq-double-oil-grease-filter/

4. Indikasi Model (Kode Pemesanan)

SPL, DPL, CLQ….item Ngaran
40Ukuran Filter, Ukuran Port
118Ukuran bolong
SSBahan Bolong


5. Syarat Test
Kakuatan saringan:
  Diuji dina tekanan 0.8Mpa dina 60 mnt. lamun imah filter & panutup disegel, sakuduna euweuh leakage. (Air dites ngidinan) -Sampling 15%.
Saringan Sealing:Diuji dina tekanan 0.8Mpa dina 30 mnt. lamun imah filter & panutup disegel, sakuduna euweuh leakage,. (Air dites ngidinan) -Sampling 10%.
Kasabaran dimensi: Numutkeun dimensi umum
penampilan: Taya flaws katempo
beurat: Henteu langkung hampang tibatan normal 10%

 6. Tés Klasifikasi Inspection
Tes Tipe (Sampel teu kurang ti 3pcs.) sareng Tes Pabrik (Alternatip pangukuran visual sareng hawa)

7. Aturan kaputusan inspeksi
Saringan minyak anu nyumponan sarat sadaya barang pamariksaan ditilik lulus pamariksaan pabrik; lamun saringan minyak teu minuhan sarat tina inspeksi casting, mangka judged yén bets saringan minyak teu minuhan sarat; pamariksaan barang-barang sanés, upami aya saringan oli anu henteu nyumponan sarat, éta diidinan uih deui pikeun perbaikan Saatos pamariksaan deui, upami pamariksaan deui nyumponan sarat, saringan oli bakal dihukum lulus inspeksi pabrik; upami pamariksaan ulang masih henteu nyumponan sarat, saringan oli bakal dianggap henteu mumpuni.

8. paket
Pikeun ngekspor hawa atanapi pengiriman barang, kirang ti 20kgs ku karton kertas, upami henteu, ku kasus lapis atanapi palet.