Lubrication simpang Manifold Blok

barang: HLD Series Lubrication simpang Manifold Blok
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi bahan baja nepi ka 35MPa, 350bar
2. Baku atawa custom sambungan threaded
3. Séng atawa Chrome plated, segel hadé pikeun HS-HL-1 injector

Bagian Patali: HS-HL-1 injector

HLD Lubrication simpang Manifold Blok Bubuka

Runtuyan HLD blok manifold simpang Lubrication nyadiakeun sababaraha titik badarat pikeun séri HS-HL-1 injector ka alat atawa sistem lubrication terpusat. Kalawan lubrication terpusat simpang manifold blok bearing bisa lubricated babarengan ku ngagunakeun blok HS-HLD urang, nyoco lubrication atawa garis mesin jeung fittings.

Lubrication-Manifold-Blok-2-4-liang
Lubrication-Manifold-Blok-5-6liang
Lubrication-Manifold-Blok-8 liang
Lubrication-Manifold-Blok-9 liang

HLD Series Lubrication simpang Manifold Blok urutan Code

HS-HLD-02-S*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) HLD = HL Series Minyak Gajih Lubrication Pompa
(3) Angka titik = 01-06 (Normal), husus 7-15
(4) S = baja karbon luhur; A = Aluminium
(5) Kanggo Inpormasi Salajengna

HLD Series Lubrication simpang Manifold Blok Dimensi

Ukuran blok pelumas

gambaranUkuran "A"Ukuran "B"
Injector, HL-1, Hiji PointN / A63.00mm
Injector, HL-1, Dua Titik76.00mm
Injector, HL-1, Tilu Titik31.70mm107.50mm
Injector, HL-1, Opat Point63.40mm139.00mm
Injector, HL-1, Lima Titik95.10mm170.50mm
Injector, HL-1, Genep Point126.80mm202.70mm