Elemen pompa - Elemen pompa lubrication, Elemen pompa gajih

Unsur pompa dipaké pikeun lubrication pompa gajih salaku bagian tina pompa, sakumaha gajih atanapi minyak nyoco injector, pressurized gajih atawa minyak kana selang. Kami nawiskeun sababaraha elemen pompa sapertos elemen pompa Lincoln, elemen pompa Sicoma, elemen pompa SKF, elemen pompa Beka sareng pompa kami, elemen pompa Hudsun salaku gaganti.

Kami milih bahan baku anu pangsaéna pikeun ngadamel bagian-bagian unsur pompa, cocog sareng sarat tina gajih atanapi tuang minyak anu tepat, umur jasa anu langkung panjang sareng harga anu murah pikeun gampang diganti sareng pangropéa biasa. Sagala desain ngaropéa sadia, mangga konsultasi kami.