• Pompa Lubrication DDB-36

barangDDB-36 Multipoint gajih lubrication pompa 
Kauntungan Produk:
1. Multipoint 36 lubricating injectors sakumaha per sarat
2. Quality certificated motor listrik dipilih, tugas beurat pikeun tekanan
3. harga hebat pisan pikeun proyék ekonomis, fitur gawé hadé ti brand séjén
Unsur pompa:  Unsur Pompa DDB

Lubrication Grease Pompa DDB36 Bubuka

Pompa lubrication tina séri DDB-36 nyaéta sistem lubrication listrik leutik nyaéta pikeun gesekan dina mesin atawa Unit mékanis salaku lubricating sistem pangiriman nu kaasup transportasi greasing, distribusi jeung pangaturan.

Sedengkeun operasi sistem lubrication, nurutkeun kaayaan sabenerna sagala jinis pakakas mesin, pilihan lumrah jeung métode desain lubricating, sistem lubrication jeung alat, pikeun mastikeun yén alat boga kaayaan lubricating alus jeung kinerja gawé sarta hirup layanan leuwih panjang. significance pohara penting. DDB-36 pompa gajih lubrication mangrupakeun pompa lubricating multi-titik kalawan 10Mpa / 100bar tekanan gawé pikeun kadaharan titik lubrication di presetting kuantitas gajih na frékuénsi waktu, tekanan tinggi pikeun ngamajukeun transmisi jarak jauh, bisa masang distributor pikeun tipe multi-titik. atawa sistem lubrication terpusat, tinimbang manual, aman tur dipercaya, daur ulang, panyalindungan ékonomi jeung lingkungan.

Lubrication-Pompa-DDB-Internal-struktur

Struktur batin:
1. motor listrik | 2. Cacing batin | 3. Gear cacing aci | 4-5-6. Gajih | 7. aci saendeng | Pin sambungan | 9. Didorong disk | 10. Piston jero | 11. gajih disetir plat | 12. Gajih aduk rod

Gajih Lubrication pompa DDB36 Data Téknis

modelInjector No.Tekanan NominalLaju DaharDahar WaktosJilid tankmotor dayabeurat
DDB-3636 nunjuk10 Mpa/100 bar0-0.2 ml / waktos13 stroke / mnt23 L0.55 Kw85KGS

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi congcot teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # ~ 2 #). Hadé operasi hawa ambient 0 ~ 40 ℃.

Gajih Lubrication Pompa DDB36 Fitur:

Desain kompak DDB36 Pilihan Titik Dahar
- Aya sababaraha titik lubrication sadia ti 10 ka 36 palabuhan, multi-siklus port minyak supplying
- lubricating éféktif tanpa divider lubrication sarta ngahemat ongkos
- Ukuran leutik & kompak pikeun alat-alat industri saeutik

Lubrication-Pompa-DDB18,DDB36
Lubrication-Pompa-DDB-motor-sertipikasi

Pilihan Motor Listrik Pangalusna (Henteu Nganggo Bahan Kadua)
- Milih motor band anu paling kasohor salaku kakuatan, operasi anu dipercaya
- Motor listrik anu disayogikeun kedah lulus Sertifikasi Wajib Cina
- 100% Diuji sateuacan pangiriman

Bagian Kawajiban beurat
- Papan sambungan kawat, gampang dibaca
– Lemak disaring eusian, parios hiji-jalan panyambung sambungan benang
- Jaminan kakuatan motor listrik kualitas luhur, umur jasa langkung ti sataun

Lubrication-Pompa,-Grease-Lubrication-Pompa-bagian

Gajih Lubrication Pompa DDB36 Instalasi Dimensi

Lubrication-Pompa-DDB18, DDB36-diménsi

Grease Lubrication Pompa DDB36 Sateuacan Operasi:

  1. The multi-titik lubrication grease pompa DDB-36 kudu dipasang dina tempat dimana hawa ambient cocog pikeun operasi gawé sarta lebu leutik, nu merenah pikeun minyak atawa gajih keusikan, adjustment, inspeksi jeung perawatan.
  2. Minyak gear HL-20 kedah diasupkeun kana kotak gear ka tingkat minyak anu dijelaskeun.
  3. Pikeun nambahkeun gajih pikeun ngompa embung tina pompa gajih DDB-36, éta SJB-D60 pompa bahan bakar manual atawa DJB-200 pompa ngeusian gajih listrik kudu dipaké pikeun ngeusian gajih kana embung pompa tina pompa gajih DDB-36. Dilarang pisan pikeun ngamimitian motor nalika teu aya gajih atanapi minyak dina waduk.
  4. Numutkeun arah panah rotasi dina panutup tina motor listrik, motor kudu disambungkeun jeung kawat stabil sarta henteu dibalikkeun.
  5. Katepatan layar saringan henteu kirang ti 0.2mm sareng kedah dibersihkeun sacara teratur.
  6. Pompa gajih DDB-36 kedah dijaga beresih unggal waktos. Dilarang pisan nyabut panutup waduk, pikeun nyegah kokotor asup ka kamar pompa sareng mangaruhan karya normal.