• Pompa Lubrication DDB-18

barangDDB-18 Multipoint gajih lubrication pompa 
Kauntungan Produk:
1. Multipoint 18 lubricating injectors pikeun pompa gajih
2. Kualitas motor listrik sertifikat, tugas beurat pikeun lingkungan kerja anu parah
3. Harga hebat sareng fitur kerja anu langkung saé tibatan merek sanés
Unsur pompa:  Unsur Pompa DDB

Pompa gajih lubrication tina séri DDB18 nyaéta pompa lubrication gajih multi-titik leutik sareng 18pcs. tina injector gajih na Powered by listrik.

Bagian utama pompa gajih DDB18 nyaéta motor listrik, cacing batin sareng aci cacing gear dihubungkeun ku pin sambungan pikeun ngajalankeun disk sareng aci saendeng pikeun nyorong unsur pompa pikeun nyeuseup gajih dina kamarna sareng tekanan gajih kaluar liwat. port outlet na, pagawean ngolah dahar minyak, hiji siklus réngsé disebut hiji stroke. Bagian séjén tina grease disetir piring jeung grease aduk rod dipaké pikeun aduk gajih atawa minyak, sahingga medium gampang pikeun transportasi.

Lubrication-Pompa-DDB-Internal-struktur

Struktur batin:
1. motor listrik | 2. Cacing batin | 3. Gear cacing aci | 4-5-6. Gajih | 7. aci saendeng | Pin sambungan | 9. Didorong disk | 10. Piston jero | 11. gajih disetir plat | 12. Gajih aduk rod

Lubrication Grease Pompa DDB18 Data Téknis

modelInjector No.Tekanan NominalLaju DaharDahar WaktosJilid tankmotor dayabeurat
DDB-1818 nunjuk10 Mpa/100 bar0-0.2 ml / waktos13 stroke / mnt23 L0.55 Kw75Kgs

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi congcot teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # ~ 2 #). Hadé operasi hawa ambient 0 ~ 40 ℃.

Lubrication Grease Pompa DDB18 Fitur:

Desain kompak DDB18 Pilihan Titik Dahar
- Aya sababaraha titik lubrication sadia 0 -18 titik, multi-siklus port minyak supplying
- lubricating éféktif tanpa divider lubrication sarta ngahemat ongkos
- Ukuran leutik & kompak pikeun alat-alat industri saeutik

Lubrication-Pompa-DDB18,DDB36
Lubrication-Pompa-DDB-motor-sertipikasi

Pilihan Motor Listrik Pangalusna (Henteu Nganggo Bahan Kadua)
- Milih motor band anu paling kasohor salaku kakuatan, operasi anu dipercaya
- Motor listrik anu disayogikeun kedah lulus Sertifikasi Wajib Cina
- 100% Diuji sateuacan pangiriman

Bagian Kawajiban beurat
- Papan sambungan kawat, gampang dibaca
– Lemak disaring eusian, parios hiji-jalan panyambung sambungan benang
- Jaminan kakuatan motor listrik kualitas luhur, umur jasa langkung ti sataun

Lubrication-Pompa,-Grease-Lubrication-Pompa-bagian

Lubrication Grease Pompa DDB18 Dimensi Instalasi

Lubrication-Pompa-DDB18, DDB36-diménsi

Catetan Pompa Grease DDB-18 Sateuacan Operasi:

  1. The multi-titik lubrication grease pompa DDB-18 kudu dipasang dina tempat dimana hawa ambient cocog pikeun operasi gawé sarta lebu leutik, nu merenah pikeun minyak atawa gajih keusikan, adjustment, inspeksi jeung perawatan.
  2. Minyak gear HL-20 kedah diasupkeun kana kotak gear ka tingkat minyak anu dijelaskeun.
  3. Pikeun nambahkeun gajih pikeun ngompa embung tina pompa gajih DDB-18, éta SJB-D60 pompa bahan bakar manual atawa DJB-200 pompa ngeusian gajih listrik kudu dipaké pikeun ngeusian gajih kana embung pompa tina pompa gajih DDB-18. Dilarang pisan pikeun ngamimitian motor nalika teu aya gajih atanapi minyak dina waduk.
  4. Numutkeun arah panah rotasi dina panutup tina motor listrik, motor kudu disambungkeun jeung kawat stabil sarta henteu dibalikkeun.
  5. Katepatan layar saringan henteu kirang ti 0.2mm sareng kedah dibersihkeun sacara teratur.
  6. Pompa gajih DDB-18 kedah dijaga beresih unggal waktos. Dilarang pisan nyabut panutup waduk, pikeun nyegah kokotor asup ka kamar pompa sareng mangaruhan karya normal.