Lubrication Equipment Kasalametan valves AF

barang:  AF Lubrication Equipment Kasalametan valves 
Kauntungan Produk:
1. sambungan industri baku sarta ngagantian
2. 11 Jenis sambungan pikeun pilihan pikeun pilihan
3. viskositas média liar rentang ti N22 mun N460

Paralatan Lubrication valves kaamanan runtuyan AF cocog pikeun sistem lubrication minyak kentel, dipaké pikeun ngajaga tekanan sistem dina tingkat normal sarta henteu ngaleuwihan tekanan set, lumaku pikeun viskositas média kelas N22-N460.

Numutkeun ukuran industri baku tina alat-alat lubrication diaméter klep kaamanan nu bisa dibagi jadi dua jenis bolts nyaluyukeun tekanan sarta adjustment tekanan roda leungeun.
Catetan ngeunaan pamasangan: Kabayang leungeun tipe pangaturan tekanan alat lubrication valves kaamanan kudu dipasang vertikal sakumaha per sistem lubrication, sarta élévasi pipe minyak balik teu kudu leuwih luhur ti puseur flange of pipe balik minyak.

Mesen Code Of Lubrication Equipment Kasalametan valves AF Series

HS-AF-E20/0.8*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) AF = Lubrication Equipment Kasalametan valves AF Series
(3) E = Maks. tekanan 0.8Mpa / 80bar
(4) Diaméterna (DN) = 20 (Tingali bagan di handap)
(5) tekenan gawe= 0.8Mpa (Tingali bagan di handap)
(6) * = Kanggo inpo nu salajengna

Lubrication Equipment Kasalametan valves AF Series Data Téknis

modeldiaméterna

(DN)

Max. Tekanantekenan gawedHH1AFlangeD3beurat
DD1D2bn
AF-E20 / 0.520mm0.8 MPa0.2-0.5 MPaG3 / 4 ″1405635.5-----451.2Kg
AF-E20 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E25 / 0.525mm0.2-0.5 MPaG1 ″1657040-----501.6Kg
AF-E25 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E32 / 0.532mm0.2-0.5 MPaG1 1/2 ″1948848-----602.8Kg
AF-E32 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E40 / 0.540mm0.2-0.5 MPaG1 1/2 ″1948852-----602.6Kg
AF-E40 / 0.80.4-0.8 MPa
AF-E50 / 0.850mm0.2-0.8 MPa-420110110165120100184-15Kg
AF-E80 / 0.880mm-485125125200160135188-23Kg
AF-E100 / 0.8100mm-540155135220180155188-31Kg

Catetan: Ukuran sambungan Flange nurutkeun "JB / T81-94convex panel datar dilas pipe baja flange PN = 1.6MPa dibekelan".

Lubrication Equipment Kasalametan Valves AF Instalasi Dimensi

Lubrication Equipment Kasalametan valves dimensi