Distributor Lubrication - Grease / Klep Divider Minyak

Kami nyayogikeun blok pembagi kutang kutang operasi anu dipercaya sareng distributor garis ganda pikeun sistem pelumasan terpusat atanapi dua garis kutang atanapi alat. Aya sababaraha jinis distributor lubrication pikeun kaayaan kerja anu béda, jinis alat pelumasan anu béda pikeun pilihan.

Kaunggulan Distributor Pelumasan Hudsun, Klep Pembagi Grease:
* Langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur, ngontrol kualitas bagian konci
* Rupa-rupa jinis pikeun nyumponan sarat sareng kaayaan anu béda
* Harga anu saé pikeun dijual atanapi diganti ku operasi anu tiasa dipercaya